March 08, 2009

SPORT?!

Tanti Cati sau cum ii place ei sa i se spuna, dna Ministru Ecaterina Andronescu, scoate sportul!

Click pe linku ala, uitati-va la cum fac altii mai smecheri, si cum noi ne ducem inspre teroarea cantarului.
Si-asa stau inghesuiti in fata calculatoarelor in loc sa iasa la joaca, si-asa vezi la mol cum se imbrancesc floricelele patriei la coada la mec si cum isi manjesc carnaciorii metacarpieni in cheiefsiuriurile alea pline de grasime, acuma nici sportul nu mai are voie sa mai dea ceva jos, nuuu.
[Doamne, groaznic de scarbos e kfc-ul ala, nu fac pe figuranta, ca si eu mananc tampenii, dar mai bine bag o shaworma decat un cacat de strips de la kfc]

Intre noi fie vorba, oricum orele alea de sport nu se fac calumea, dar macar sa aiba copiii o ora in care sa-si termine tema la mate, unde mai e funu` daca muncesc ca bezmeticii in scurtele pauze de tigara?

Serios acum, macar ca idee sa se pastreze, mai topai nitel pe langa o minge, mai stai o tura in maini, te mai arunci la un nisip, ca p-orma te faci tu mare si te duci la sala si la bazin, da` pan-atunci ce mama dracu faci, daca ajungi la 20 de ani un sac de colesterol lenes?
Nu spun ca o sa fie toti asa, ca mai sunt si parinti responsabili, dar stim noi cum e cu majoritatea... Plus ca, pe cuvantul meu, am destui copii in cartier, da` nu vezi frate nici macar vara o bicicleta, o rola, nu-ti mai sparge nimeni geamu cu mingea, nu mai tipa la vreun joc, nu mai vezi un sotron, un elasic, o coarda, poate sunt eu nostalgica, dar copiii astia oare unde isi traiesc copilaria?

0 alarm clocks:

Template by:

Free Blog Templates