June 21, 2008

MdeMiez te invita sa te simti ca acasa! : )

Ma intrebi de ce nu ma folosesc de alte bloguri/siteuri pentru a-mi face publicitate?
Uite, iti raspund.

Nu promovez siteuri/bloguri gen pitzipoanca, sau cum se scrie pentru ca subiectul nu ma atrage.
Este adevarat, si eu am intrat pe cel amintit mai sus de cateva ori, din curiozitate. Asa cum la viata mea am vizitat si site-uri porno, am cautat si muzica ciudata, si am citit si despre droguri si efectele lor si tot felul de curiozitati din astea de om caruia ii place diversitatea si care really means it atunci cand isi trece la pasiuni intr-un CV "Surfing the `net".
Revenind, tot respectul pentru munca depusa, toata stima pentru vizitatorii adunati, pentru volumul comentariilor, chapeau pt limba romana utilizata corespunzator; dar nu e stilul meu sa scriu despre asa ceva si nu stiu daca a fost vreo situatie in care sa nu ma gandesc ca e alarmant ca avem atatea exemplare de "pitzi" [si totusi, asta parca era denumirea femeii - animal corporativ ... m?] care sunt lasate sa circule libere printre copiii nostri.
Asa cum nu e stilul meu sa ma folosesc de ceva care nu imi place pentru a-mi ridica mie munca, mi se pare ca mi-ar manji bucata mea de internet, coltul meu colorat, cu muzica si cu vizitatori putini ... da` buni! :)

So, enjoy your surfing, dar la mine acasa sa stii ca nu ai sa gasesti reclame sau bloguri promovate inutil.
Omuletii din blogroll-ul meu sunt cei carora chiar le apreciez munca, din anumite puncte de vedere, fie sunt muzicanti, fie romantici, fie au un stil deosebit, viziteaza locuri si apoi impartasesc experienta, fie simt atat de intens incat poti citi litera cu litera cu sufletul in gat, fie ma fac sa zambesc si e de-ajuns ... :)

PS: Aici ar merge aceasta melodie:

Groove Armada - Superstylin



:D!

3 alarm clocks:

Coyote said...

Stii ca ma simt un pic cu musca pe chapeau, nu?

Miezu` said...

alizeul denumit "freedom of choice" iti zboara orice ganganie de pe basca. :)

Coyote said...

Nu ma tem de judecata altora, doar de a ta :))

Template by:

Free Blog Templates