December 17, 2007

Poate sa ii pese

Melodia zilei: Diana Krall - Devil May Care. Multumesc lui z0n3 pentru descoperirea incantatoarei tanti Krall, acum ceva ani. She still brushes my soul wisely. :)

Vreau sa fac nimic. Se spune despre Balante ca sunt oameni activi de felul lor, dar ca daca ajung sa pice intr-o criza de lene, apai ... sa te tii, nici cu macaraua nu-i mai iei de-acolo. True, true. Innebunesc daca nu fac nimic, nu-mi place sa dorm pentru ca mi se pare ca pierd timpul, nu plec de la birou sa beau apa pt ca uit ca mi-e sete si vreau sa termin mai repede ce am de facut, cu cat am mai multe telefoane de dat, pai ... cu atat mai bine, etc.
E, uite ca acuma mi-e lene. :) Astept sarbatorile cu o lene incantatoare in vene, voi avea 2 zile de concediu saptamana asta, in care voi vrea sa nu fac nimic alergator, nimic neplacut , in care voi freca draga menta si voi da cadou(ri). Da, si nu ma refer la Craciun.
Sa crestem mesteri mari! Maine pe la 10 seara ma duc in Laptarie la o piesa de teatru si-un ceva de baut, doar eu si fata Andreea [daca o sa mai fiu in stare de ceva, azi la 5 deja ma luase somnul : ))].



Oricum, the devil may care.
:)

2 alarm clocks:

Da said...

Asa e cu balantele astea. Par example, ma gandeam azi ce obosita sunt si ca ar trebui sa dorm macar un pic, insa am intrat in panica gandindu-ma cate pierd. Si nu dorm.mai e timp...
By the way, imi place cum scrii... si cu feeling feminin, dar si masculin...le tii in balanta:)

Miezu` said...

citez un nene:

El: esti femeie atat cat iti place
El: si gandesti uneori ca un barbat pt a completa femeia din tine

:)

Template by:

Free Blog Templates