February 04, 2009

De ce nu, nu? NU.

Hai sa va spun de ce nu citesc blogurile altora:

Nu citesc bloguri ale celebritatilor [inclusiv politicieni, desi imi place ideea de politica - prefer sa-l ascult pe tata] pt ca, dupa ce ca ne infecteaza televizoarele si posturile de radio, mai si scriu. Atentie, pentru ca nu imi plac generalizarile, precizez ca nu ii bag pe toti in aceeasi oala, pentru ca nu le-am intrat tuturor pe pagini. Mai intru la Cabral, mi se pare ceva mai natural si mai putin difuz decat cum il vad la porcaria aia de post TV. Dar intru destul de rar.

Nu citesc bloguri celebre gen Zoso, pt ca:
-1, nu le pot urmari, scriu cinspe posturi/zi, in fiecare zi;
-2, in majoritatea cazurilor, imi centralizeaza stiri de pe internet si nu ma intereseaza viata descrisa de ziare [si nu, nu ma uit la Badea, pt ca nu imi place];
-3, sunt celebre, iar mie niciodata nu mi-au placut chestiile prea urcate in slavi [ma feresc de ce ii place turmei :))].

Nu citesc bloguri scrise de extremisti ai gandirii, care fanatizeaza pe diferite subiecte: fotbal, misoginism, religie. Devin plictisitori.

Nu citesc bloguri scrise de oameni care isi plang de mila, ce trista e viata fara iubire, iubirea e ceva de neatins, il iubesc numai pe el. Grow up, move on, la vita e bella. :)

Nu citesc bloguri pe care se scrie pentru ca trebuie sa fie ceva scris. Nu imi place sa pierd timpul cu inutilitati.

In fine, gradina Internetului e mare, asa ca toti oamenii astia nu ma incomodeaza. Sa scrie cat or vrea; si, bineinteles, sa fie anonima, dar sa stim si noi. :)


O precizare: toate cele de mai sus, cu foarte putine exceptii; acele cateva bloguri de "nisa" pe care le puteti gasi in partea dreapta a paginii pline de Miez - dial 112, for some nice people with lovely ideas. :)

5 alarm clocks:

Coyote said...

Awww, how cute. U called me nice :))

Nelutu said...

Nice asta cu shouts from the crowd.

M-ai făcut curios cu Zoso şi am intrat să văd despre ce plm e vorba. Ei bine... nimic, un fel de mediafax mai trist şi insipid.

Şi în poză am crezut că este Stephen Hawking, când era tânăr.

Miezu` said...

@coyote: pe tine? nu. niciodata :)))

@nelu: :)

ZUGRAVU said...

pentru ca ai zis-o tu nu pot decat sa fiu de acord cu tine. ideea este ca incep sa cred ca sunt unii care stau acasa calare pe tastatura si la fiecare mare fas din media si nu numai mai iti dau si ei CUCUgetu'... pe principiul: sa scriem despre (hmmm) nimic ?!

nasol!

Miezu` said...

sunt bloggerii de profesie :))

ideea, de fapt, e ca genul asta de oameni au prea mult timp liber pe care il folosesc facand, cum ai zis si tu, nimic

Template by:

Free Blog Templates