November 11, 2007

Blending colours.

Astazi este inca o zi de Andrei. De data asta este vorba despre cel mai Andrei dintre toti Andreii. Sa te faci mester mare, fluturasule! Te pupa copilul tau ranchiunos si gaunos.


Poza asta e facuta de mama, unuia din cei 12 copii ai ei. Mi-e dor sa mai merg cu mama in tabere, intotdeauna si-a dus copiii prin cele mai frumoase locuri si i-a invatat cele mai frumoase lucruri… : )

In fine, am cam crescut, poate ca nu mai sunt eu de mers cu copiii in tabere. Mint, sa stiti. : )
Ma gandeam zilele astea cat de blender este viata asta de-o traiesc acum.
Cum amestec in el bucati de timp, franturi de oameni si cuvinte, betii si dureri de cap, melodii cu idei “printre randuri”, vise si cappuccino vienez, elefanti de plus si buze crapate de vant, prieteni vechi, oameni noi si tequila, porecle noi si zambete, costume business si masti, dezordine si pauze, sms-uri de departe si ciocolata cu nuca, link-uri de net si planuri, gutui din toti gutuii, tramvaie si masina verde, muzica in casti si dupa program, vin alb si vin rosu, telefoane si poze, vecini si prieteni vechi, proiecte de/din suflet, incredere si responsabilitate, pisici si rasfatz, caldura si miros de fum, liniste si episoade cu draci, locuri noi si iesit cu fetele, cu prietenii vechi, cunostinte noi, masterat, germana si cuvinte noi, morfologie si sintaxa, gramatica umana si literatura universala, fluturi si frig.

Un suc proteic, va rog! : )

0 alarm clocks:

Template by:

Free Blog Templates