August 27, 2009

Nu-mi place berea. Aplauze!

Am primit un e-mail pe care vi-l reproduc in cele ce urmeaza si-l las sa vorbeasca de la sine:

Stimati Clienti www.bilete.ro, Organizatorul Events anunta mutarea Concertului lui Leonard Cohen din data de 4 septembrie pe Stadionul Tineretului - Iolanda Balas Soter.

Bilete achizitionate raman valabile, vizibilitatea locurilor va fi pastrata in functie de categoria biletului achizitionat, insa, datorita configuratiei noii locatii, amplasarea sectoarelor va fi usor diferita. Harta noii locatii va fi disponibila incepand de maine 28 august pe www.bilete.ro la sectiunea Concert Leonard Cohen 2009.

Bere contra muzica?! Leonard Cohen pleaca de langa Tuborg Green Fest

Initial, concertul era programat in Piata Constitutiei, dar la doar 500 de metri distanta si in aceeasi zi, Tuborg organizeaza un festival al berii cu acces liber, care face imposibila desfasurarea in conditii optime a spectacolului lui Cohen.

“Concertele lui Leonard Cohen se asculta cu mana pe buze pentru a pastra tacerea, cu ochii inchisi pentru a degusta atmosfera. Pur si simplu nu putem risca, in Piata Constitutiei, ca peste „Hallelujah” si „Dance me to the End of Love” sa se auda muzica unui intreg festival din parcul Izvor. Suntem profund dezamagiti ca Tuborg, pana acum unul din suporterii cunoscuti ai muzicii in Romania, a ales sa-si organizeze evenimentul in aceeasi zi, si atat de aproape de concertul lui Cohen, demonstrand o lipsa elementara de respect fata de mii de spectatori. Festivalul a fost anuntat pe 22 iulie, dupa aproape trei luni de la punerea in vanzare a biletelor pentru concertul lui Leonard Cohen (5 mai). Solutiile propuse de Tuborg si Emagic, producatorul festivalului, dupa saptamani de negocieri, si anume orientarea scenelor si a sistemelor de sonorizare in directii diferite sunt nerealiste. Discutiile purtate cu reprezentantii Primariei Capitalei in ceea ce priveste decalarea intervalelor orare ale celor doua concerte nu au dus, din pacate, la nici un rezultat. Nu stim daca aceasta situatie este rezultatul neglijentei sau nepasarii celor doua companii, dar din respect pentru muzica si pentru spectatori, am hotarat schimbarea locatia pentru a avea un concert in conditii optime” afirma Sorina Burlacu, Director General Events.

Rob Hallet, Presedintele AEG Live International, promoterul international al turneului lui Leonard Cohen: „Tacerea este un deziderat imposibil de atins la un festival al berii... chiar si fara concursul muzicii live, oamenii vin acolo sa se distreze si nu o fac niciodata in tacere. Nu am fi fost de acord ca Leonard Cohen sa vina la Bucuresti si, din acest motiv, sa nu poata sustine un spectacol exceptional, asa cum o face in orice alt colt al lumii”. [...]

In toamna anului trecut, artistul canadian si-a serbat ziua de nastere in aplauzele a 10 000 de fani romani, intr-un concert special, cu casa inchisa. „Stim din mesajele fanilor ca o mare parte din ei vor vedea concertul pentru a doua oara. Ei stiu ca muzica lui Cohen, romantica, intunecata si poetica, chiar cu boxele date la maxim, nu poate coexista cu un eveniment la care «principiile fundamentale sunt reprezentate de show-urile live explozive, berea de calitate si atitudinea nonconformista». Ne pare rau ca berea bate de data asta poezia!”, mai spune Sorina Burlacu.

Pentru orice detalii suplimentare va stam la dispozitie la contactele de mai jos:
Echipa www.bilete.ro
Tel: 021.311.93.23 (Luni-Vineri h 10:00-17:00)
Fax: 031.816.32.39
E-mail: office@bilete.ro

0 alarm clocks:

Template by:

Free Blog Templates