December 10, 2009

toata lumea, toata lumea, sare-acum cu mine

Din categoria "baga doo degete pe gat cand ti-e rau", voiam sa va spun asa: in tara asta toata lumea e expert in nimic. In mod cert, cine e expert in nimic, automat stie sa faca politica si fotbal.
Toata lumea stie sa tina cu un presedinte sau cu celalalt, dar pana la mizeriile astea de alegeri nu se uitau decat cel mult la Mircea Badea, care nu e prost, da` nu-mi place mie de el. In rest e baiat bun, am discutat personal cu el, nu ma laud, mi-aduc aminte si zambesc. Dar tot nu-mi place.
In plus de asta, cine stie sa faca politica din asta de duzina, de pus statusuri pe messenger si de aderat la grupuri hateriste pe facebook, neaparat se pricepe si la o fasie de fotbal. Ei sunt cei care stau in tribuna a doua si-ti sparg seminte in cap - acei personaji care comenteaza tot meciul, la modul "baga ba p-ala", morti, raniti, mame, mame ranite, familii de arbitri, jucatori, antrenori, patroni [aici parca merge ceva :D], etc.

Voiam sa va mai spun ca nu-mi plac micii experti aparuti peste noptile de campanie si alegeri jenant de furate. E normal, firesc si extrem de corect sa ai o parere, atat timp cat nu ma intoxici cu ea. Mi-e destul de jena de propriul stomac pentru ca vad ce vad la televizor, n-as mai vrea sa vad cacaturile astea cum ii intoxica si pe cei de langa mine. Motiv pentru care am inceput sa-mi micsorez listele de prieteni, atat de pe facebook, cat si de pe messenger. Daca aveti surprize, inseamna ca erati prea multi. :D

Inca ceva, campaniile parlamentare ma deranjeaza dintr-un motiv personal, nu stiu daca alti oameni sunt deranjati de asta mai mult decat de intoxicatiile din mass-media, cat ma seaca pe mine jegul care ramane pe urma - la propriu. Am un stalp pe bulevardul care duce spre casa parintilor mei care are si acum postere cu Piedone. Care, exact, a candidat anul trecut, la primarie.

In rest, sa traiti bine, vorba dictatorului.

17 alarm clocks:

Unknown said...

Refulezi, Miezule? :)

Mihai said...

nu cred ca e corect sa te dezici de haterii de pe facebook si la sfarsit sa iei partea unora dintre ei, mai precis cei anti-basescu. adica, daca tot ai o parere, macar zi ca te enerveaza cei anti-psd, fii sincera.

Didi said...

da, exact! si ce e mai rau nu e ca toata lumea are o parere, ci cit de vehementa este ea!

Miezu` said...

@ Codrutz: as you can see :)
@ Mihai: cred c-ai citit blogul umpic cam prea pe diagonala.
@ Didi: da, dar ideea e ca nu e rau sa ai o parere, atat timp cat o tii pentru tine, mai ales daca nu ma intereseaza, nu mi-o baga pe gat, ca nu e frumos :)

Mihai said...

negi faptul ca esti anti-basescu?

Anonymous said...

dar daca iti dau mass anti base
apoi mass anti mos ene pe la geoana

si apoi mass cu ultima piesa massive attack care e anti psd si pnl si pd-l si wtf si lol si tot asa

si apoi inca un mass cu mergi la tudor gheorghe pe 18 sau 22 la sala palatului?

ma mai pastrezi in lista de mess? :)

Miezu` said...

am zis la un moment dat ca avem de ales nimic din 2 nimicuri, deci nu o sa zic ca sunt anti-basescu, asa cum nu o sa zic ca sunt anti-geoana. eu l-am votat pe antonescu in primul tur si pana la al doilea mi s-a intors stomacul pe dos pt ce-am vazut si despre el.

ideea acestui post a pornit de la niste oameni punctuali care m-au intoxicat cu opiniile lor. deci da, daca sunt oameni care imi otravesc linistea cu extremismele lor, la dracu cu ei. televiziunile nu pot sa le inchid, dar pot sa inchid televizorul. pe ei nu pot sa-i omor, dar pot sa le dau ignore. macar ce sta in puterea mea, fac.
la Tudor Ghoerghe nu merg acum, dar ne mai auzim. :)

Unknown said...

Ultima piesa Massive este prea tare!

Ma jur ca nu sunt pro sau anti basescu sau geoana, dar sunt contra ambitiei care s-a produs la aceste alegeri. Aveam de ales intre doua rele si noi am inceput sa ne scoatem ochii unul altuia, desi am fi putut sa ne coalizam pentru lucrurile care conteaza pentru noi.

Am citit idei bune, de ce nu le promovam p'alea, in loc sa incercam sa ne convingem de ce e unul mai rau ca altul!?

Miezu` said...

there. ailaviu, my favorite pacifist :))

Mihai said...

nu stiu ce experiente ati avut voi. pe mine m-a deranjat ca intr-adevar fiecare avea o parere si se injurau unii pe altii, dAr nimeni nu incerca sa convinga pe celalalt. la o adica, ce rost are sa ai o parere daca e fixa? de ce te deranjeaza cand altcineva incearca sa te convinga dar la televizor te uiti din proprie initiativa?

am incercat sa vorbesc cu un pro-basescu=anti-psd fara sa imi dezvalui optiunea si am fost tratat ca un retard. imi tot zicea sa nu votez cu geoana si atat, daca intrebam de ce: ba tu esti prost?
deci acesta este lucrul care conteaza.

presupun ca mesaje anti-geoana ai vazut peste tot, uite si anti-base: http://www.traianbasescu.org/lasa-i-mesajul-tau-de-la-multi-ani-iubitului-conducator/
stai si citesti chestiile astea si parca vrei sa te faci psiholog ca sa te simti mai bine. eu cel putin asta as vrea

ZUGRAVU said...

Din categoria: "Hai ficiori la strigatura", nu stiu ce iti pui in cafea dimineata dar ultimili scriiri sunt tari amuzante. au ashea in ele un zvac vioi si cumva ochii peste cap precum Tamara (Buciuceanu).

C'est delirant!

...
Sau poate imi pun eu ce nu trebe' in cafea?

hmmm...

Miezu` said...

haha, nu prea mai beau cafea, zugravule, face rau la inimi :P dar merci, vad ca posturile astea care icnesc a sila apropie comentarii, which is a bit sad, imi dau seama ca daca scriu despre floricele lumea nu e chiar asa interesata sa vada ce frumos e un om fericit. dar e ok, sa fie cafea. :) si bezele, ar zice o fata frumoasa :D

ZUGRAVU said...

suntem o sotzietate dede voratori. suferinta aproapelui de apropie nu fericirile (ca e mai multe) lui.

ce esprimari espresive. nu?

acum nu stiu ce zic altii ca nu am nervi sa vaz ce comenteaza ...

da tu stii ca io am fost langa tine sh la logodna sh la pusul muraturilor, pardon a zacushtelor, asa ca sa n-aud nici u reprosh mon cher!

ei comede!
dracia-dracului!

Miezu` said...

da, stiu ce mult te-au impresionat muraturile alea :)))
sa traiesti, mon cher :)

Mihai said...

pai zi sa nu comentam la chestii serioase si gata, te scuteai de multa bataie de cap, presupun

Miezu` said...

esti foarte neprietenos si nu-mi placi. :)
nu scriu despre chestii serioase si neserioase. daca iau in calcul felul meu de a fi, neserios ar putea fi postul asta, pt ca eu nu sunt atat de rautacioasa si sarcastica in real life, n-ai sa ma auzi vorbind asa intr-o conversatie normala. si totusi, uite cata discutia.

Unknown said...

ohhhh, da! Probabil postul cu cele mai multe shoturi de tequila, din acest club verde si selectiv primitor.

Presupun ca excitarea dezbaterii este in spatele parerilor de aici.

Eu am vorbit cu oameni care au incercat sa ma convinga sa votez cu Geoana si oameni care au incercat sa ma convinga sa votez cu Basescu.
Pentru ambele categorii am avut o singura intrebare: De ce se consuma asa mult pentru o idee probabila ca o sa fie mai putin rau in vreunul dintre cazuri?

Parerea lui Miezu mi se pare mai curata si mai cinstita decat a celor mai sus mentionati. Cu toate ca am prieteni buni printre acestia. Si eu traiesc in tarisoara asta, care, uimitor, inca mai are lucruri de care te poti bucura. Doar ca nu inteleg de ce trebuie sa imi consum energia, de orice fel, pentru dezbatarea asta. In fine, presupun ca e o metoda de eliberare a frustrarii adunate.

Sa avem un decembrie frumos, asa, cu famile, cu oameni, cu prieteni, cu vin rosu, sarmalute (ca la mama acasa), cu ski, pentru cine poate, cu zile libere si multe altele. Pentru ca meritam : )

Template by:

Free Blog Templates