May 17, 2009

Respiră ... : )

Ieri m-am trezit pe Corina Chiriac şi pe zgomot de aspirator. Mama face treabă în casă cu muzica pornită. E foarte probabil să utilizeze metoda asta ca să acopere vocea vecinului idiot care urlă la fiu-su şi la nevastă-sa de dimineață până seara, ca un animal nedomesticit ce e. Dar şi eu ştiu cum e să dai cu aspiratorul sau să speli vasele pe muzică; aşa am crescut; în paşi de dans. : )
Atunci nici nu mă mai întreb de ce încă muncesc, scriu şi gândesc cel mai bine cu muzică în urechi; să fie pe fundal, nu foarte tare încât să mă distragă de la ce am de făcut, dar exact atât cât trebuie ca să mă adun.

Există câteva melodii pe care le-am ascultat over and over again, as Winamp is my witness.
Printre ale lor autori, Guns n Roses stau la mare distanță față de restul concurenților, dar dacă dau la o parte Patience, Civil War, Don`t Cry şi bineînțeles Sweet Child of Mine – care îmi miroase a libertate construită din cel mai pur element posibil, o să țin minte cât oi trăi Sultans of Swing – Dire Straits, Sweet Sixteen – Billy Joel, Come Undone – Duran Duran sau, alt colț de libertate, I Want to Break Free – Queen.
Rock, clasic, desigur, aşa cum m-au crescut mama şi cu tata, cu muzică bună şi cu urechea şi mintea îndreptate spre calitate superioară.

Ca să începem cu to[n]ții săptămâna cu zâmbete, vă las în compania unei alte melodii repetitive:

Steppenwolf – Born to be Wild


Cât despre mine, vă tratez cu spatele, dar cu fața îndreptată spre livada plină de linişte din aia adevarată. : )

O săptămână frumoasă şi liniştită! : )

0 alarm clocks:

Template by:

Free Blog Templates