April 24, 2008

Despre liniste

Sshhtt ...
Observa, am pus fiecare litera de doua ori. O data pt tine, o data pt mine.

Asa cum de doua ori mai mult imi doresc acum sa fie liniste, muzica sa fie si ea linistita, cuvintele din jur sa fie date la volum mic, gandurile sa fie mai putin galagioase, oamenii sa mearga mai incet, iar claxoanele, aceasta unealta a maniei moderne ... sa nu mai existe.
Asa cum de doua ori vreau sa zambeasca fiecare dintre noi cand vede ceva frumos, cat de marunt ar fi el, iar in felul asta sa fie si acest ceva de doua ori mai frumos prin onoarea zambetelor noastre duble.
Asa cum de doua ori mai tare imi doresc uneori sa taci. Tot pentru liniste.
Asa cum de doua ori mai puternic imi e sentimentul de neliniste cand e prea multa liniste...

Nu stiu, intelegi? Diversitate... Mmmnu, asta e alt subiect. :)
Aici iti vorbesc despre un confort duplicitar ... De doua ori doi egal "noi". De doua ori tu, de doua ori eu, de doua ori linistea si confortul asta. De doua ori aceeasi melodie, dar gandeste-te ca e de doua ori dansata, de doua ori traita, de doua ori zambita.
De doua ori mai multe cuvinte, de doua ori mai multi pasi de dans, de doua ori mai multa energie.

Asculta: Black Machine - Jazz Machine
E o melodie anti liniste, dar macar e fara cuvinte. :)

Pana una-alta, una peste altu`, vorba [vedetei :P] Nasta, o sa revin cu indemnul pe care vi-l dadeam in blogul din ziua de Craciun...

De Sarbatorile astea ... mergeti acasa!
Sa aveti parte de liniste, de oameni si de putin timp numai pentru voi, de cateva momente pe care sa le dedicati credintei sau nu, daca nu exista aceasta credinta. Dar aveti grija sa fie un timp al vostru. Am senzatia ca suntem din ce in ce mai obositi de claxoane, de lucruri pe care le facem pentru ca trebuie sa le facem, chiar si de oameni, de toate maruntisurile care ne cresteaza fruntea din ce in ce mai adanc la varste din ce in ce mai mici.
Ia-ti 5 minute de liniste cu tine insuti, deci. Porunceste lumii sa taca si traieste-te!

Paste fericit!


5 alarm clocks:

Unknown said...

Uneori "Linistea" este atat de pretiosa incat imi este frica ca cineva sa nu profite dupa urma unei afaceri "linistite"

Miezu` said...

no pain, no gain.
nu incerci, nu stii ce gust are.
si alte expresii de gen.

e-adevarat, dar pe urma poate ai sa te intrebi "ce-ar fi fost daca...?".

intrebarea asta e mai nasoala decat daca suferi dar macar stii ca tu ai facut tot ce era omeneste posibil pt ca lucrurile sa mearga.

give it a try. s-ar putea sa merite.

Unknown said...

Mha! E bine sa incerci, e al dracu de bine sa incerci. Sunt putine lucruri care chiar nu merita incercate...

No pain, no gain...Din pacate replica asta nu o inveti in povestile din copilarie. Atunci inveti ca totul e bine,frumos,pozitiv,curat...u know!

Iar linistea, este doar unul din lucrurile pe care le cautam...NU?

Miezu` said...

nu inveti replica in copilarie, dar te indeamna la curaj, la acumulare de experienta, altfel nu o sa ajungi sa-ti dai seama f usor cat de bune sau rele sunt lucrurile pt ca nu prea ai cu ce sa faci comparatie.

na, sa zicem ca asta e, mai dai cu capul [unii o fac si fara sa fie ceva la figurat, Inaltimea ta :))], te ridici, o iei de la capat, oricum te-ai plictisi daca ar iesi totul chiar mereu. :)

iar linistea ne-o dorim cu totii, dar putini fac ceva in sensul asta. firea nenorocita a omului, sta si-asteapta sa pice din cer.

Anonymous said...

Stiu ca mesajul era altul, dar subliminalul m-a subjugat. Urmatorul sofer care o sa claxoneze va gusta plumb calibrul 44! :P

No pain, no gain? Sunt putine lucruri care chiar nu merita incercate? U ppl sound like freakin' crack addicts! :))

CTRL+V Fericit!

Template by:

Free Blog Templates