April 04, 2008

Vampirism, jur

Vampirul de suflete esti tu.
Vampirul meu de suflet.
Sau vampirul sufletului meu... esti tu, cel mai cald om cu sange rece pe care l-am cunoscut vreodata.
Voi stiti cum arata un vampir de suflete? Are zambetul larg si ranjeste de fiecare data din tot sufletul cand i-l pun pe al meu pe tava. Din cand in cand ii dau bucati din mine, sa ma vada, sa ma citeasca, sa ma studieze, sa se incalzeasca si sa ma asculte, sa fie acolo langa el, langa mine ... de fiecare data cand ii simt nevoia.
De vampirul de suflete te atasezi, iti creezi o reala dependenta din a-l simti langa tine. De vampirul asta iti e teama, intr-un fel. Iti e teama ca intr-o zi nu ti-ar mai zambi sau ca nu ar mai avea la indemana cuvintele alea care te calmeaza de fiecare data, orice nebunie mi-ar nazari mie prin creieri. Asculta si tempereaza, zambeste si rade, ne mulam pe stari de spirit ca doua bucati de plastilina.
E frumos sa ai prieteni, sa stiti. Degeaba sunt oameni care nu inteleg de ce simt nevoia sa tin alti oameni pe langa mine, eu ma hranesc cu zambete si cu stari de spirit asa cum altii se uita la filme porno.
Am un hobby, sa zicem. In realitate, e o pasiune, un semn de egoism, o reala obsesie pentru ceea ce inseamna sanatatea comunicarii interpersonale.
Sufixului meu, 3 cuvinte: you rock, dude!

4 alarm clocks:

Anonymous said...

May I faint now? ...Nu ma asteptam la abordarea asta ...Jmen, jur :)

Alex T. said...

daca te musca vampirul ala devii si tu vampir?:)

Miezu` said...

Andrei, yes, you may, my friend. :)

Alex, eu nu devin, amicul Andrei sustine ca suntem twini, deci, beware, deja SUNT, muhahahhahaaaa! :))

Anonymous said...

Noi folosim cuvinte, nu muscaturi. Nu suntem barbari :P

Template by:

Free Blog Templates