January 19, 2009

The event planner inside me ...

... is planning this year's life.

Una din chestiile pe care mi le-am propus in acest an este sa termin tot ce am inceput pana acum si nu am dus la bun sfarsit. Spun "una"; de fapt sunt mai multe, dar dat fiind faptul ca pestisorul de aur mi-a dat dreptul la o singura dorinta, le-am arhivat pe toate si-a iesit un ghemotoc de idei, ganduri si vise.
O sa le iau pe rand, asa cum le-am asezat pe hartie si sper sa reusesc sa am un an organizat. Pe cat de tare mi-a placut dezordinea pana acum, pe atat de mult imi place de la un timp sa organizez chestii, sa pun cap la cap, sa aranjez, etc. Lucrul asta nu este valabil si acasa, camera mea e un dezastru, dar nu imi este rusine sa recunosc asta, pentru ca stiu ca in timpul pe care l-as pierde cu maruntisuri administrative fac lucruri, sa zicem, evident, jmen. :)

Astfel, in seara aceasta, demarez campania de rulare a filmelor clasice.
Incepem cu o Casablanca (1942), in regia lui Michael Curtiz.

Later edit: nu cred ca voi ajunge sa scriu ceva despre vreunul din aceste filme; nu o fac ca sa am motiv de bloguri, pur si simplu anul asta mi-am propus sa cresc in continuare. Blogul va ramane, ca si pana acum, locul meu de joaca. :)

0 alarm clocks:

Template by:

Free Blog Templates