January 14, 2009

Avertisment, draguta.

Stiu ca in momentul in care am decis sa-mi creez un cont pe Internet, gen Blogspot, Hi5, LastFM, etc, mi-am asumat faptul ca tot ceea ce am postat pe aceste site-uri a devenit public, inclusiv fotografia aceasta.

Insa nu m-am asteptat ca cineva sa isi creeze cont pe toate site-urile de matrimoniale pe care i le-a daruit web-ul, carora sa le ataseze aceasta imagine ca fiind, bineinteles, a sa.

Nu stiu daca e o gluma proasta.
Dar faptul ca, pe absolut fiecare site in parte, preferintele muzicale sunt aproximativ aceleasi cu ale mele,
limbile straine, intr-o combinatie ceva mai rara [hai sa ma laud] - engleza, franceza, germana, japoneza - sunt aceleasi,
semnalmente sunt aceleasi, etc, ma pune pe niste ganduri.
Chiar nu stiu cine ar avea ceva de impartit cu mine. As prefera sa lase cacaturile astea si sa discutam, ca de-aia ne-am facut mari.

Acum, nu stiu daca ma deranjeaza mai tare comentariile barbatilor de 50 de ani sau comentariile ba`etilor cu tricouri plasa. Erau si niste comentarii de la niste bigagici. Nu, cred ca cel mai tare ma deranjeaza faptul ca desi am raportat administratorilor site-urilor acest lucru, iar ei si-au facut treaba de fiecare data, stergand conturile, fatuca asta tot nu se lasa.
Aceasta Liana, de 26 ani, imi mai si raspunde la mesajele in care ii spun sa inceteze [din cauza ei am cont facut pe toate rahaturile astea de site-uri*], insa uneori isi cere scuze, alteori zice ca poza este a ei. :|
*As fi prea cu lacate pe minte daca as considera acest gen de site-uri ca fiind ceva de rahat. Nu sunt taman eu genul de om care sa blameze un mod de comunicare. Sa zicem ca nu toti oamenii au noroc in dragoste; sau poate ca nu sunt suficient de puternici sa iasa in "piata" reala si o prefera pe aceasta virtuala; poate nu mai au chef sa caute sau poate pur si simplu spera sau sunt destul de romantici incat sa creada ca vor gasi pe cineva in felul asta. Dar daca o faceti, macar fiti voi, nu o faceti din plictiseala sau caterinca. Si, mai ales, nu va bateti joc de viata unor oameni care nu au nicio implicare in chestia asta, in afara de cea pe care o fortati voi.

Revenind, fata asta pur si simplu nu pricepe ca alaltaieri a primit ultimul mesaj de la mine.
Si daca ala nu a fost suficient, iata ca blogul asta chiar a fost ultimul.
Daca de acum inainte mai gasesc un singur cont de acest gen, te caut si te gasesc, draguta.

4 alarm clocks:

Nelutu said...

Sună mai mult a glumă proastă făcută de vreun tip. De obicei suspecţii au nume gen Daniel, Marian, astea.

Ce tipă ar obţine ceva din a-şi pune poza altcuiva pe un astfel de site, pe orice fel de termen mai mare de ... o săptămână?

Altfel, dacă rămâi la idee, ia-o ca un compliment :)

Miezu` said...

eu banuiesc 2 muieri care poate s-ar preta la asa ceva, la gagii nu stiu pe niciunul sa fie chiar asa de suparat pe mine :))

compliment sau nu, e unul deranjant

Unknown said...

Daca se lasa cu bataie, ma bag! Serios:D

Am reusit sa sterg un cont de hi5, furat, so..."i got skills"

Miezu` said...

wow there, horsey :))
I knew u guys loved me the most :)))))

:P
>:D<

Template by:

Free Blog Templates