February 17, 2010

Dilema veche

Nu publicatia, ci a mea.

Avem asa:
Ce faci cand ai cont pe retelele de socializare unde ai adaugat si niste poze, evident, personale, in care razi, esti fericit, ai oameni pe langa tine, showing off, etc. Fiind un inceput de intrebare care, dupa cum observati, nu se termina cu inevitabilul semn de intrebare, iata ca vine acum:

ce faci cu pozele fostului iubit?

Doar n-o sa te apuci sa rascolesti albumele si sa-l stergi de-acolo, de parca omul n-ar fi existat, nu? Despartirea nu devine mai usoara daca faci chestii din astea de liceu, dar parca sunt usor deranjante comentariile gen "sweet", "ce bine va sta, bravo" sau like-urile interminabile, : ) in conditiile in care ele vin dupa ... , stiti voi. Astea iti dovedesc inca o data ce bine va statea si v-ati simtit impreuna, asa ca, in conditiile in care relatia de prietenie este in continuare in curs, asa cum ar trebui sa se comporte toti oamenii care s-au iubit si respectat, trebuie sa rezolvi problema lady-like.
Ursule, ti-am facut album separat. Sa vada lumea ca e frumos ce-am avut noi. Sa fii totusi acolo, asa cum meriti si meritam amandoi, ca oameni tare frumosi mai suntem. : ) [Si modesti, cum ne place. :))]

Deci da, am rezolvat una.
Acuma... cu restul ce mama dracului facem?

Later edit: a, da, MUZICA! :)

7 alarm clocks:

Coyote said...

1 aprilie? Nu. Visez? Nu. Mah, iar v-ati despartit ca sa aveti de ce sa va impacati? Asta a fost socul zilei pentru mine :|

Poti publica daca doresti, daca nu, e ok oricum, voiam doar sa iti zic ca nu ma asteptam...

Uau. Si really, it makes me sad. Pe tine pare ca nu, dar la tine nu stie nici dracu ce sentimente ai de fapt inside. Nici dracu, get it? :))

Miezu` said...

ne manifestam tristetea in moduri diferite. asta nu inseamna ca nu suntem tristi.

Monica said...

Smart move with the pictures.
In rest, mereu imi pare rau sa aud ca oamenii se despart si sper sa se razgandeasca.

ZUGRAVU said...

URSU este baiatul de la care ai primit inelul?

Miezu` said...

@Moni, multumesc
@Mihai, yes

r said...

stai stai stai cum adica "am avut" :|
why the past tense ? :|

Miezu` said...

quit stating the obvious,pls :)

Template by:

Free Blog Templates