November 26, 2008

Lucruri extraordinare sau nu.

Nu in fiecare zi se intampla ceva extraordinar!
Cuvintele astea, asa simple cum sunt ele, sunt frumos asezate intr-un spot publicitar care a rulat mai devreme la TV.
Si totusi, daca aceste chestii extraordinare se intampla si noi nu le vedem? Sau le vedem, dar le trecem cu vederea? SAU, si mai rau, daca le vedem, ni se par dragute la inceput dar pe urma ne apuca dracii? :))

In fine, azi o colega a primit un buchet de flori de la sotul ei. Minunat gest, insa imediat cum a plecat acasa au rabufnit discutiile intre colegii ramasi. Femeile pe o parte, barbatii, evident, pe partea ailalta.
Adicatelea, da` de ce dom`le sa va luam flori, ca poate punem deoparte sa va luam caramizi la casa in care sa va faceti cuibu`.
Adicatelea, da` de ce sa nu ne luati, ca ne mentineti zambitoare toata ziua.
Aaaaa, da` de ce sa dam banii pe curier, vi le-aducem noi acasa!
Daaaa, cand deja nu mai gasiti niciun buchet care sa arate onorabil, la orele la care plecati voi de la serviciu. Plus ca dormim la ora aia! Si, oricum, nici nu le mai vrem, ca e clar ca va simtiti vinovati pentru ora tarzie si numa` de`aia le aduceti! Hmpf!

Of, uite cum un gest din ala ... extraordinar ... se transforma intr-un monstru.
Mie mi-au placut florile. Pacat ca le-a uitat pe birou, ca au declansat un real razboi intre sexe. A fost misto sa-i privesti de pe margine, cei doi-trei privitori cati am fost, ne-am sucit gaturile ca la tenis, nu altceva. :))

Anywayz, enjoy US3 - Cantaloop:



0 alarm clocks:

Template by:

Free Blog Templates