November 19, 2008

Gotta go to Gotan!

Revenind la chestiuni zemos de serioase [si campania lui cici Zumzu este serioasa, asa ca va rog sa o tratati ca atare si sa VOTATI in continuare! :D], saptamana viitoare va avea loc un concert pe care mi-l doresc de ceva vreme:

Gotan Project revin in Bucuresti

"Gotan Project (Philippe Cohen Solal, Eduardo Makaroff si Christoph H. Muller) revine in concert la Bucuresti pe 27 noiembrie 2008. Trupa va concerta la Sala Palatului in cadrul Festivalului de Artele Spectacolului "Viata e frumoasa" organizat de Teatrul de Opereta Ion Dacian din Bucuresti. Concertul din Bucuresti, este primul din cadrul turneului europen de promovare pentru cel mai recent material al trupei, Gotan Object.
Acesta este o editie speciala care contine un dublu CD live, de la turneele La Revancha del Tango si Lunatico, 160 de pagini de fotografie, un jurnal de calatorie, impreuna cu un DVD, Visiones (creatia lui Prisca Lobjoy, imaginile care au fost proiectate in timpul concertelor si fotografiile pe care le-a strans pe parcursul turneului, plus un poster exclusiv)."
Info preluate de aici.



Poza luata de aici.

Gotan Project - Queremos Paz&Criminal in ORIGINAL SIN

Cu ocazia asta va recomand si filmul Original Sin... :)

Bilete nu mai sunt, so don't bother looking.
Eeeeeu am un bilet in plus, dar pe care daca nu il doreste Alexandra, deja m-am hotarat de ziua cui o sa devina cadou intr-un mod subit. :)) [Si-asa n-aveam idei ce sa ii iau, dar cu ocazia lui am tesut un intreg plan and it's gonna be perfect :D].

Es una musica brutal, es la revancha del Tango... :)

4 alarm clocks:

Alex T. said...

mama, pai cu incheierea asta ma faci sa ma simt vinovata daca vreau biletul. cand ai atatea planuri pt un om sa i-l faci cadou...:))

Miezu` said...

lasa bre, am vb ceva cu tine si p-orma mai vedem :)

portos said...

sunt curios ce-ti place mai mult, filmul, muzica sau ... personajele :P

Miezu` said...

pai eu dupa filme nu ma omor extraordinar de tare:
1.muzica
2.film
3.actori :P

Template by:

Free Blog Templates