August 25, 2008

Madly amoreux

playlist de om nesanatos:

Man United Hymn


Edith Piaf - Hymne a l'Amour


Brr... am vrut sa va spun asa ... ca tu poti sa iubesti in milioane de feluri, de fiecare data intr-un mod total diferit ... ca tu poti sa te indragostesti de obiectul pasiunii tale, un om sau, in fine, poate macar de tine insuti ... ca indiferent cum ai face-o, tu ai sa stii mereu ca esti mai mult decat un om atunci cand o faci ... si ca de fiecare data cand o faci, ceva sau cineva capata un plus de valoare ... asta, sa nu uiti niciodata, atunci cand iubesti, ajuti la valorificarea a ceva sau ... a cuiva.
Si mereu sa o faci pentru ca asta simti.
Si mereu sa spui si sa transmiti.

Avem atatea culori inchise in lume nu pentru ca suntem din ce in ce mai rai, ci pentru ca nu spunem ce simtim, ce dorim, ce vrem sa facem si sa fim pe pamantul asta, pentru ca lasam timpul sa treaca pe langa noi in loc sa-l traim bucata cu bucata; oricat de obositor ar fi, mai bine adormi zambind, decat sa stai treaz si sa gandesti la ce-ar fi fost daca...
Si mereu sa tii minte ce-a zis un om destept: saizeci de minute de gandire de orice fel produc zapaceala si nefericire... coroborat cu ce-am scris mai sus, treizeci de minute de placere, in schimb ... :)

Somn linistit va doresc.

3 alarm clocks:

Anonymous said...

Cet air qui m'obsède jour et nuit
Cet air n'est pas né d'aujourd'hui
Il vient d'aussi loin que je viens
Traîné par cent mille musiciens

My favourite:)

Miezu` said...

da, e ceva ...

Anonymous said...

Glory Glory Man United! :)) ...hai frate, ca sa zic asa. Asociere de om nesanatos. Foarte frumos continutul, I'm feeling you ;)

Template by:

Free Blog Templates