September 23, 2009

yo, Speedy Gonzales! : ))

Azi, galagia dracului.
Dupa ce ca am ajuns la serviciu la 10, din varii motive, deci am avut acelasi volum de munca, maybe more, intr-un cadru temporal scurtat, uite cum pe la 3 se aud claxoane si ma apuca dracii. Avem geamurile inspre o intersectie maricica, unde pe langa cele 2-3 busituri pe care le auzim saptamanal, zilnic se gasesc amar de multi cretini care claxoneaza de mama focului - in mod deosebit cand vreun vatman mai ametit blocheaza tot si sa vezi distractia dracului atunci.
Cateodata se mai gaseste vreunul din bravii nostri spartani sa arunce un ochi pe geam dupa vreo fusta scurta care sa traverseze in graba trecerea de pietoni, mai o caprioara, mai o gasculita si alte asemenea exemplare imbracate prea putin/subtire si prea pe tocuri, acelea denumite odata demult "cursu`, baieti, a crescut cursu`!". Noi, fetele voastre, speram sa revina curentul, erati simpatici. :)
E, azi, o apuca pe Mireille sa arunce si ea cu ochiu` peste geam, ca sa vaza ce-i domne cu galajia `ceea si-o aud c-o pufneste un ras isteric. Zic, ce-i?, la care ea se opreste nitel si zice: e o inmormantare! Si rade in continuare. Ma gandesc putin ca fata a luat-o razna din pricina ritmului infernal de munca si astept rabdatoare sa continue, fiind convinsa ca exista si urmarea. Si era. Motivul amuzamentului sau se reflecta in faptul ca mortul cu cosciug cu tot se aflau intr-o masina de curierat rapid, iar ea se intreba unde s-o grabi s-ajunga. : ))

Da, miercuri a fost mai bine decat marti si mai bine decat luni, in mod evident. Dar marti macar am fost la teatru si a fost dragut. :)

1 alarm clocks:

Natalia Andreea said...

umor negru:|
Asa ceva nu am mai auzit...un mort intr-o masina de curierat...
Fereasca D-zeu:D

Template by:

Free Blog Templates