September 19, 2007

Re: loryboy

mai baiatule, lasa-ma cu cine cumpara meciuri. iti garantez ca pe becali nu-l place nimeni, nici macar fanii stelisti, asa cum nu stiu cata lume il place pe hagi, macar. iar ca tu sa vii sa spui ca urasti o echipa din cauza unuia care scuipa, pff, ingropi o gramada de fanatici ca mine care chiar pun suflet si care imbatranesc cate putin la fiecare pierdere, dar care raman totusi acolo. gandeste-te putin inainte sa-ti exprimi parerea.

inca ceva:

"eu vreau sa merg la fotbal ca si cum as merge la teatru insa la noi nu prea e posibil lucru asta inca....... "

eu merg in peluza de ceva timp si n-as da atmosfera noastra pe una de afara; mai ales ca pot sa fac comparatie cu meciul din seara asta, cand cehii au inceput sa urle abia cand conduceau, ceea ce mi se pare de tot cacatul.
sa nu mai zic ca la un meci Bayern-Hansa s-a stat pe scaun intreg meciul, 70 de mii de spectatori care n-au mancat seminte (pt ca in germania semintele sunt pentru pasari, cam ca la noi, asa), dar s-a baut bere si nu s-a cantat si nu s-a vazut emotie. de cacat, eu cand ma intorc de la un meci sunt ragusita si plina de emotii, indiferent de rezultat. asta inseamna sa investesti pasiune si suflet.
in fine, daca vrei teatru, du-te la opera.
daca vrei fotbal traieste-l ca si cum ti-ai da TU ultima picatura de suflet pe gazon. sa vezi atunci cum pleci acasa.

7 alarm clocks:

Anonymous said...

e...cand esti pe langa fenomen mai bine e sa taci. Nu multi inteleg asta :)

Anonymous said...

intr-adevar cand esti pe langa fenomen mai bine sa taci.................. ghetutzele mele (de fotbal) au vazut multe ....... asa ca mai fata cand suporterii nostrii vor canta la infrangere precum cei ai lui Liverpool atunci ma voi inchina lor ai caror echipa vor fi ei..... (cei de la Timisoara au avut o tentativa insa si-au dat mai apoi in petec ....) pana atunci merg singur la stadion si imi e rusine mie sa-mi duc prietena in tribuna de cate se aud pe acolo....... mai bine semintze si liniste decat "te bag in .... te scot din ....." asta vroiam sa subliniez mai fata draga.........

Miezu` said...

si eu am vrut sa-mi cumpar ghetute de fotbal, erau funky, asa.
dar sa stii ca asta tot nu inseamna ca stii ce e aia fotbal.

Anonymous said...

ghetele de fotbal nu te fac suporter
si suporterii canta si la infrangeri...nu toti...o parte...dar e frumos sa faci parte din ea.
Ajuta sa creezi fenomenul nu te duce cand l-au creat deja altii daca zici ca stii despre ce e vorba.
Si nici macar la Liverpool nu e teatru [nu prea s-au auzit suporterii lui liverpool in finala anu trecut din cate tin eu minte :)....si nu zic ca nu sunt super suporteri...zic numai ca exista meciuri si meciuri. Daca nu esti acolo nu te pronunta. De 4 ani sunt abonata si nu am pierdut nici un meci. Stiu despre ce vorbesc. Mi-au vazut ochii multe infrangeri la sfarsitul carora galeria canta. Mai baiatule :)]

Unknown said...

Acuma sincer, e doar un joc...

Anonymous said...

So,de la ce a pornit tam-tam asta?!
Fanii lui Liverpool au fost destule momente cand erau "semintari"...asadar,sah-mat!Daca at fi sa dau un exemplu de fani care canta non-stop:grecii.

Miezu` said...

grecii - cu totii am vazut filmuletul de la meciul de baschet, genial, de altfel; turcii; rusii, cateva exemple.
si noi cantam, e motivul pentru care stau in peluza, decat sa ma duc in tribuna a II-a mai bine stau acasa, mananc un strugure si ma uit de pe canapea.

Template by:

Free Blog Templates