August 27, 2010

Ura ti-o fi frumoasa, da-i nesanatoasa

Bai, e atata ura in orasul asta, ceva de groaza. Si un repertoriu de injuraturi, mama-mama.
Intrebare. Unde mama dracului se grabeste toata lumea asta? Desi am patit sa fiu impinsa si grabita si injurata, mergand pe trotuar ... ca tot ma intreba azi o tanara doamna, in trafic, lumea asta grabita:
-claxoneaza;
-dau flash-uri;
-claxoneaza;
-injura;
-depasesc ca decreieratii,
-injura si claxoneaza in timp ce depasesc ca descreieratii.

Si ce inseamna sa ma depasesti cu avarii si cu claxoane la 12 noaptea intr-un cartier semi-linistit, unde eu oricum merg pe banda 1 din cauza tampitilor care fac liniute in cartierul Titan? Urgente o sa-mi spuneti. Pai cate urgente sa fie. Si cum se intampla ale naibii, ele, urgentele, de se intampla numai la amaratii cu bemveuri, audiuri si genuri. Gen, saracii.

Si daca te grabesti, pisi, nu-i vina mea. Pleaca mai devreme de acasa, nu ma stresa pe mine in fiecare dimineata cu claxonul tau la nano-secunda petrecuta de la facerea semaforului verde. Ca nu-i semaforul mamei tale. Chiar, mama ta stie ce faci? O pupi pe mama ta cu gura aia cu care ne spurci in fiecare dimineata la Izvor? Am boala pe una, o fi bolnava de nervi, pt ca pare normala la prima vedere, dar intre a se da cu ruj la semafor si a vorbi la telefon mestecand guma cu gura L A R G deschisa, mai da si niste claxoane din alea isterice.

Nu dau lectii de punctualitate, nu ma-ntelegeti gresit. Sunt daruita cu multe talente, sunt si modesta dar nu mereu imi sade bine :), dar recunosc cu sila+rusine=love, ca punctualitatea nu mi-e prietena. Pur si simplu nu ma pot antrena cu ideea ca trebuie sa ma grabesc. Nu zice nimeni ca dau tzepe cum ne facea o prietena acum cativa ani, cand stateam cate o ora in fata la TNB s-o asteptam ca sa mergem sa bem un amarat de suc si cand in sfarsit raspundea la telefon zicea ca acu s-a trezit si vine si ea, which usually took her another hour, pe putin, pt ca venea de la mama dracu - nu dam nume, dar te ciufulesc eu la mare saptamana viitoare. : ))))))))

Revenind la unicul meu defect [sunt funny, stiu, de cateva zile sunt un car de draci, abia astept mini-concediul care incepe de maine :D], imi place sa conduc. Ce-are una cu ailalta? Pai are. Imi place asa mult, ca o fac ori la modul extra-smooth si negrabit cu putinta, ascultand Magic FM sau Gold FM sau gen, ori la modul pune-centura-ca-vajaim-garda, ascultand cine stie ce tarantula la radio :)) Glumesc, nu conduc sportiv, conduc. :) Dar Tarantula tot la Guerilla o ascult. Pentru ca-l iubesc pe Petru. Petru de la Guerilla. Si pe Dobro si pe Craio. Pe astia doi ii dau mai tare cand injura tantia de la Izvor. :)))

Pornisem blogul asta cu niste nervi grav acumulati, oricum mult diminuati la ora de inot, de care mi-e din ce in ce mai drag si de la care de fiecare data ma intorc un om cu totul nou. Si tot aveam draci. Aveam draci pe oamenii astia nervosi. De unde dracu acumulati atata ura si atata rautate? Nu ma mai refer numai la trafic.
Pur si simplu.
De unde atata frustrare, atata rautate, atata ura. N-as vrea sa primesc raspunsuri generale. Eu v-am zis ca il scuip pe Basescu de cand era primar. De Boc parca mi-a fost nitel mila cand a cazut in platoul emisiunii lui Gheorghe, dar acum o luna jumate l-am visat in flacari, deci nici subconstientului meu nu-i mai inspira mila.
Dar nu e de acum, e de multi ani asa. Si, cu riscul de a ma trezi impinsa pe scari, mai zic si eu o data: suntem un popor de lei fricosi. La lupta, ostenii mei! Cum e eventul ala faimos? "Let`s do it, Romania!". Cati din cei care au afisat pe FB ca participa la eveniment se vor si duce? Astept sa vad. :)

Si-nca ceva, eu abia acum 4 luni m-am hotarat sa plec din tara. Mi-au trebuit aproape 26 ani ca sa-mi dau seama ca vreau sa plec. Nu sunt fricoasa. Mi-e sila de atata ura si atata sictir. M-am apucat de germana. Si de inot. Dantura o am buna, deci nu-mi trebuie servicii dentare de facut pe ultima suta de m. Ambitie am sa umplu cam o galeata. Vom vedea.


PS: fara comentarii politice. Nu-mi murdariti bucata de internet cu mizerii, asa-mi place sa dau reject si ignore, ceva de speriat. Sunt hateritza. :))


Concediu! : )

3 alarm clocks:

Kata said...

:) Am un coleg de facultate care a stabilit recordul de intarziere. A intarziat o data 12 ore la o intalnire:)) Beat that!

Mihai said...

a fi mica e un defect!
but i'll let it slide, ca nu esti punctuala...

portos said...

raspunsul la intrebarile tale este simplu: din lipsa. din lipsa de... de toate de la bani la creier.
mai mult de creier, ca de-aici si celelalte lipsuri, sau ma rog, derivate ale sale. etc, etc, etc.
merge de 3 ori?!

evident raspunsul este altul. hint: "bici".

Template by:

Free Blog Templates