August 04, 2007

Turn the page, lil` one ...

Blogul de azi este strict legat de tag-ul `small`. Adica nu contine idei marete, rascoliri sau rautati, nici chestii deosebite care sa iti dea viata peste cap. Blogul de azi este o simpla fila de jurnal a unui om obosit de atatia oameni frumosi. Obosita ... dar zambesc ...


E un feeling, asa... de rascolire.
Nu-mi dau seama ce e. E o combinatie intre oboseala si un soi de teama. Si multe emotii.
Zilele astea am acceptat un job la care chiar sper sa fac fata, mai ales ca e un inceput foarte bun pt cum trebuie sa fie o cariera de succes, la care visez de cand am decis ce-o sa fac cu viata asta. Problema e ca nu sunt foarte convinsa ca asta e directia pe care vreau s-o apuce aceasta cariera a mea. Am trecut prin 3 interviuri la care nu credeam ca pot face fata, mai ales pt ca ultimul a fost foarte puricativ si am vorbit cu o oarecare nesiguranta in glas pe tot timpul acestuia... Simplul fapt ca mi s-a dat raspunsul in mai putin de 5 minute, asa cum nu m-am asteptat, m-a facut sa ma simt un om mare, desi numai eu stiu ce mi-a trecut prin minte si cat de mica m-am simtit pe parcursul interviurilor respective. Si mi-e teama, nu stiu ce inseamna conceptul de banca, nici macar nu imi doream sa lucrez in banca, nah, monotonia sucks, dar mi s-a promis ca voi interactiona cu oameni, multi dintre ei foarte importanti si ca lucrul asta ma va ajuta pe viitor. O sa vad ce-o sa fie ... nu?
In alta ordine de idei, duminica plec in Munchen. Probabil ca asta e ultimul meu blog - pe luna asta. Saptamana asta m-am vazut cu foarte multe persoane, prieteni, rude, fosti colegi de serviciu, de facultate, toate intalnirile bazandu-se pe conceptul „o sa plec o luna, trebuie sa ne vedem inainte de asta”. Parca inainte ne vedeam mai des ... : )
E fun, intr-o singura saptamana am fost la aceste 3 interviuri si mi-am gasit job :D, le-am vazut pe Ana, Aly si Stef - prietenele cele mai bune, pe fratele George si pe Danutz, baietii din facultate - impreuna cu fetele lor, Ramona si Alina, le-am cunoscut pe Rikke si Suzanna si i-am revazut pe Oana, Thomas si Leo - rude de-ale lui Cosmin de prin alte tari, pe Musti - care mi-a adus un cadou foarte frumos din Venetia [:*], pe Radu si pe Nana – pe care abia ii vad, desi imi stau atat de aproape, m-am conversat cu Lili si cu Maria, am vazut-o pe Luiza in rochita de mireasa – foarte frumoasa surpriza cu proba [multumesc ca mi-ai rezervat-o mie :*], m-am intalnit cu Vera de atatea ori pe strada : )), am fost cu MammaBear, cu Pishku` si cu Cosmin la shopping si la pizza, am ajuns si la capatul pamantului sa-mi iau cartea de munca si mi-am revazut o parte din fostii colegi, am dat ieri pe la Monica si azi pe la Clau, tot azi m-a muscat un soarece de picior – la Lujerului, in plina zi - viata la oras e destul de grea : )), ieri am facut cardurile de student international, viitorii mei colegi deja m-au invitat la un weekend cu cortul pe munte :X - sa tot muncesti cu oameni din astia : ), matusi-mea trebuie sa nasca din moment in moment si mi-as dori din tot sufletul sa se intample asta pana duminica dimineata, sa apuc sa-mi vad si eu varul acum, cat e mic, mic :D, da, iar ascult o singura melodie de o ora si ceva, amalgam de ganduri, sunt atat de obosita...
Poate o sa reusesc sa scriu si maine cate ceva... : )

Foto: cadoul de la Musti. :)

5 alarm clocks:

Anonymous said...

felicitari pt job...desi am zis de 100 de ori :D
trebuie sa fii happy ca e atata lume care doreste sa te vada...:)
si oboseala asta [pe care intr-un fel sau altul o resimt si eu] m-am gandit eu, e incomparabila cu cea de la licenta/sesiune. Asa ca hai sa ne bucuram de ea :)

Miezu` said...

da ma, da` vreau si io sa dorm aiurea pan` la 12-1 asa cum faceam in sesiune si uite nu mai am timp, desi sunt in vacanta :))

Anonymous said...

Dupa 4 ani de banking pot spune ca este singurul mediu in care oamenii (majoritatea tanara) se distreaza cu adevarat dupa ora 18 si muncesc cu adevarat pana la ora 18.

Succes si te asteptam in toamna la petrecerile bancherilor, joia in Temple!

Anonymous said...

BLOOOOOOG cu germania cu muncu....tot
ce astepti? te-ai lenevit

Miezu` said...

astept sa am calculator si putin timp :)

Template by:

Free Blog Templates