September 24, 2009

Donare maine!

Horia a zis!

"Vineri vom merge la donare în Bucureşti, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Str. Constantin Caracaş 2-8. Cine vrea să vină este aşteptat la City Grill Victoriei la 7:30, cu micul dejun în stomac şi măcar 6 ore de somn.

Dacă vreţi să veniţi, aruncaţi şi un ochi peste chestionarul de la donare, ca să nu aveţi surprize acolo.

Cine nu e din Bucureşti şi vrea să doneze poate să îşi încerce norocul la Centrul din zona lui (ei)."


Poate reusiti sa ajungeti, ar fi un bine facut. :)

September 23, 2009

:deci nu:

Din categoria "asa nu"...

Nane - Ca O Stea

... asa nu! :))

yo, Speedy Gonzales! : ))

Azi, galagia dracului.
Dupa ce ca am ajuns la serviciu la 10, din varii motive, deci am avut acelasi volum de munca, maybe more, intr-un cadru temporal scurtat, uite cum pe la 3 se aud claxoane si ma apuca dracii. Avem geamurile inspre o intersectie maricica, unde pe langa cele 2-3 busituri pe care le auzim saptamanal, zilnic se gasesc amar de multi cretini care claxoneaza de mama focului - in mod deosebit cand vreun vatman mai ametit blocheaza tot si sa vezi distractia dracului atunci.
Cateodata se mai gaseste vreunul din bravii nostri spartani sa arunce un ochi pe geam dupa vreo fusta scurta care sa traverseze in graba trecerea de pietoni, mai o caprioara, mai o gasculita si alte asemenea exemplare imbracate prea putin/subtire si prea pe tocuri, acelea denumite odata demult "cursu`, baieti, a crescut cursu`!". Noi, fetele voastre, speram sa revina curentul, erati simpatici. :)
E, azi, o apuca pe Mireille sa arunce si ea cu ochiu` peste geam, ca sa vaza ce-i domne cu galajia `ceea si-o aud c-o pufneste un ras isteric. Zic, ce-i?, la care ea se opreste nitel si zice: e o inmormantare! Si rade in continuare. Ma gandesc putin ca fata a luat-o razna din pricina ritmului infernal de munca si astept rabdatoare sa continue, fiind convinsa ca exista si urmarea. Si era. Motivul amuzamentului sau se reflecta in faptul ca mortul cu cosciug cu tot se aflau intr-o masina de curierat rapid, iar ea se intreba unde s-o grabi s-ajunga. : ))

Da, miercuri a fost mai bine decat marti si mai bine decat luni, in mod evident. Dar marti macar am fost la teatru si a fost dragut. :)

September 22, 2009

ia gata, bah

The Beatles - Here Comes the Sun


This is, like, MY SONG! Pentru ca de cand am descoperit-o, cu ajutorul unui domn drag, am senzatia ca mi se canta mie; mai mult ca sigur pentru ca inceputul cu "little darling" imi suna fantastic de cald si de potrivit mie, care sunt mica, see, si care sunt rasfatata, daca nu de ceilalti, atunci las` ca ma descurc eu : ) ... si ...
pentru ca merit : )

September 21, 2009

textul fara punct. asta pana azi, desigur

Ma gandeam asa, ce weekend fantastic si plin de oameni dragi si foarte dragi am putut sa am, l-am inceput de vineri cu un drum pana la Ateneu, cu buna si vesela mea Mireille, apoi am tzopait vesela pana pe Motoare si m-am vazut cu niste Crengi vesele, rasa 12H, promotia 2003 - va pupa fata :) - unde am baut Bacardi Lime de care mi-era pofta, pt ca niciodata n-au pe nicaieri, au numai din ala nasol, de portocale, sambata am alergat cu LeeLee dupa cadou pt Blonda si m-am dus pana la tata sa-mi schimbe un cauciuc de pe fata cu unu de pe spate, ca asa mi-e drag de orasul asta si de cacaturile lui de canale si de borduri nefinisate - am vrut martea trecuta sa ocolesc o groapa formata in dreptul unui canal si am luat cu roata o bordura nefinisata si foarte colturoasa, care mi-a rupt o bucata din cauciuc, apoi am ajuns la Blonda in Pasha pe la 6jumate si pe seara ne-am hotarat sa ramanem sa si dansam - muzica nu m-a incantat f tare, e ca-n orice club de fitze, house si haos romanesc, gen Ina si foarte originala bucata de la ora 1-2 cu mix rock`n`nroll, dar locul si oamenii mei mi-au placut mult, asa ca am plecat de acolo pe la un 3, iar duminica m-am trezit devreme si am vrut sa-l duc pe Codrutz pan` la muzeu, ii promisesem ca mergem sa vedem expozitia de motociclete de la Muzeul de Istorie si numa` bine ca era inchis, pt ca fusese deschis noaptea, asa ca am luat-o agale spre Valea Regilor si ne-am oprit si-am lenevit la o narghilea cu gust de pepene galben si-am vorbit 3 ore, ca doua Balante veritabile ce suntem si p-orma m-am intalnit cu Ana care a venit tocmai din Japonia si mai erau si Jimmy si Laura si am baut un Latte Macchiatto la Festival 39, unde in urechi imi plutea un jazz demential si pe urma am dus-o pe Ana acasa, pt ca era tarziu si ea m-a intrebat "da` nu ti-e teama sa conduci in orasul asta, uite ce nebuni sunt" si eu am zis ca asta e, ma obisnuiesc si am ajuns acasa la Ursul meu ranit, care de vreo saptamana si ceva e cu un picior in gips, pt ca a fost animal cuminte si a jucat fotbal cu ba`etii si mi-e mila de el, ca e baiat bun si nu merita sa-l doara, dar il iubesc si o sa se faca bine, asa ca am adormit linistita,

am scris textul asta ascultand din nou Muse - Hysteria pe repeat, dar in continuare ascultati melodia urmatoare in timp ce cititi ce-i mai jos si-o sa intelegeti cum se pune punct,

Yonderboi - Soulbitch
,

pentru ca, da, azi a fost luni, iar luni la ora 9 MZU al meu a fost ranit, am oprit la o trecere de pietoni si franele celui din spate l-au transformat in sanie si pe mine in nush ce, bine ca tantia de pe trecere e intreaga si nevatamata si uite cum am pierdut juma de zi cu constatari si drumuri si pe urma am ajuns la serviciu si am avut sedinta, unde am intrat nervoasa si cred ca am tipat la sefa mea, fara sa aiba omul vreo vina pt ziua mea nenorocita si am plecat la 7jumate de acolo, cu durere de cap si nu am ajuns nici la dansuri, cu care mi-am mai dres niste dureri din astea de cap in ultimul timp and my smile is kinda ruined, dar imi tot zic ca ma pun eu la loc pe picioare si de fapt stiu ca am nevoie de un real concediu de odihna, fara chestii de vizitat, fara oameni prea multi cu care sa ma intretin la vorba, fara internet, doar sa ma duc la bunici cu 3kile de carti si-un ipod plin cu muzica noua si sa ma intorc alt om,
punct :(

September 08, 2009

a 8a C sau proba de 50m viteza la care eram ultima :)

Incerc sa dau de niste oameni, care sa se potriveasca profilului urmator:
- nascuti in `83 - `85;
- Bucuresti, Sc Generala nr 79, promotia `99;
- a 8a C - "C"ea mai tare, dooh! :D

Se numesc asa:
- Andreea BALASAN;
- Andreea-Iulia BURGHEL;
- Ioana CHETU;
- Marius IANUC;
- Mariana LERA;
- Laura MIHAI;
- Lileta MATEI;
- Adrian NEAGU;
- Andrei NEDELCU;
- gemenele Monica si Rodica PATRU;
- Radu TAVSANCE;
- Cristina TOMA.

Pentru aceia dintre voi smarter than the average bear, ati ghicit, reuniune de clasa. Si de ei nu dam de nicio culoare - batranul Google ne-a dat doar pe cei 3 italici de mai sus, dar de care nu suntem siguri si asteptam confirmarea.
Acestea fiind comunicate voua, by all powers combined, hit me with your best shot: cunoasteti ... ati auzit de ei ... s-au maritat si au alt nume ... sunt faimosi? - am fost in aceeasi clasa, cunosc vedete! :D, orice semn de viata astept de la ei, iar daca puteti sa-mi dati si date de contact, astept pe binecunoscuta adresa de mail: miezurau CoadaDeMaimutzikaJmen gmail punct com :)

Traiti sanatosi pt orice ajutor! :*

September 07, 2009

People strange

Doamne cati oameni ciudati am in jurul meu. Adica vad statusuri de messenger, poze pe facebook, obsesii, ironii si injuraturi, oameni buni, viata asta e numai una, oricat de cliseistic ar suna, reveniti-va dracului la realitate, nu sta nimeni dupa fundul vostru, sa va traiti voi vietile astea nenorocite!
Ca veni vorba de obsedati, stiti cat imi plac mie oamenii. Ei bine, azi mi s-a pus pata pe vechimea relatiilor de prietenie pe care le am, de ce am pierdut niste oameni, de ce cu altii nu sunt prietena, de ce acele fete care-mi sunt prietene foarte bune nu-mi sunt alaturi decat de 10 ani si de foarte putine ori pe an, de ce o parte din colegii de generala inca se intalnesc la zilele de nastere, iar eu n-am pastrat legatura cu niciunul dintre ei - felicitari, bai, sunteti jmen, realizez acum ca exista o explicatie si pt indepartarea mea, dar abia astept sa va revad, as promissed :), de ce mi-e dor din nou de Ghizi si taberele lor, de ce traiesc totul prin prisma prieteniilor de moment, de ce din fiecare loc din care plec nu raman decat cu foarte putin, de ce te uiti la mine cu ochii astia tristi si goi ... :) ?

Voua, hm, e ok, sa va fie mai mult decat clar ca stiu raspunsurile acestor intrebari, este mai mult decat evident ca simtul meu organizatoric are ordonate in creieri fisete intregi de dosarele cu intrebari si raspunsurile lor, asezate alfabetic, sortate dupa culoarea cotorului dosarului, fiecare culoare fiind aferenta cate unei perioade din aceasta scurta viata pe care am avut-o de trait pana acum... Dar voiam sa ma laud, pentru ca am prieteni putini, dar foarte buni, ca am cunoscut o gramada de oameni si ca m-am integrat foarte bine in orice grup mi-a fost dat sa intru, ca m-am inconjurat de oameni geniali, tot putini, dar extraordinar de buni, ca i-am invatat pe alti oameni pe de rost si ca m-am bucurat de ideile, gandurile si sentimentele a catorva dintre ei, tot putini si ei, dar cei mai buni ... si ma mai laud ca am invatat de la oameni sa iubesc culori, idei, locuri, sunete, mirosuri, atingerile pielii umane si tot ce pot oferi simturile unui om ... si mai stiu ca am iubit de fiecare data, indiferent cum privesti iubirea, asa cum o vede un parinte, o prietena, o amanta, o logodnica, un aparator al naturii si-al parerilor proprii, un copil ...

PS: Muse - Hysteria

Eu oricum ma simt mai bine. :)

September 03, 2009

Weiiiiirdoooo, echo : ))

Cateva lucruri ciudate mi se intampla zilele astea.

Ieri seara ne-a intrat o pisica in casa, din scara blocului. Da, de vreo 2 luni nu mai stau la ai mei, ci stau cu Ursu - o masura temporara, pana terminam cu renovarea. :) Si cand a dus el gunoiul si a lasat usa intredeschisa, tzup!, matza straina care sta prin fata blocului de vreo 2 zile, la noi in casa. A mirosit gagiul, ca era un motanache, toaaaata casa, precum o pisica ce se respecta, apoi nu mai pleca de langa mine, desi i-am dat sa manance in bucatarie, daca ma duceam eu undeva, si pisica dupa mine. I should know better, asa fac pisicile, se lipesc de oameni si ... nu mai pleaca din sufletul lor. A dus-o Ursu` in fata blocului, poate o gaseste stapanul, pt ca era o matza tigrata, ingrijita si frumoasa, sigur era a cuiva, dar niciun vecin din bloc nu si-a recunoscut-o. Azi n-am mai vazut-o, poate a avut noroc. :)
In seara asta eram toti trei in bucatarie, am mancat tacticosi, Ursu ciorbitza de la mama, noi cate-o salata, ca fetele, apoi am spalat vasele. Si p-orma, POC, un castron cade de pe scurgatorul de vase pe podea, langa piciorul meu ... s-a facut tzandarile cele mai tzandari, jur, s-a imprastiat prin toata bucataria, iar eu am o zgarietura de la un ciob - ei inca fac misto de mine, e o zgarietura mica, dar m-am speriat, plus ca si eu sunt mica, la dracu. :))
Azi am avut cateva momente in care m-am speriat de mine, nu eram in stare sa articulez cuvintele, eram la serviciu si incercam sa fac misto de un coleg si nu reuseam sa-mi termin cuvintele, eram ceva de genul " esti un dobi...pflablabaa..." :| . Apoi am stat alte cateva minute sa caut forma potrivita a "extinzandu-se", nu vreti sa stiti cate variante i-am gasit. :))

Sa nu mai zic ca am rugat un coleg sa-mi cumpere un croissant cu cioco MAX si am uitat de el in sertar ... asta chiar ca e ciudat! :)))

Revenind, am un mood ciudat de cateva zile. Si, de cand citesc Parfumul lui Suskind, la recomandarea deja celebrului meu mare prieten si care cara lucruri, Codrutz : )), parca nici de mirosuri nu ma mai apropii asa de tare, ca parca mi-e teama sa nu ma transform intr-un psihopat. :)) Oricum nu le mai simt, ca de la pranz ma incearca o raceala si ab ragit si ab muci [stiu, stiu, on a need to know basis, bla, bla, etc : ))].

In fine, maine munca si seara Cohen [:X] si pe urma Runcuuuuuuuuuu, avec les amis, oui, oui, - ca sa parafrazez un coleg caruia i-am raspuns la telefon cu Oui: "em ... bonjour, je suis Rouge! :D". Si pe el chiar asa-l cheama. : ))


Weekend placut si va las cu Michael - am fost la 3 concerte mai maricele vara asta, Basement Jaxx la Arene, Sensation la Amsterdam si Madonna la Izvor [lol] si la toate am avut parte de tribut Michael, cu aceeasi melodie - o sa incep sa cred ca e acelasi moment de tribut, exact la fel, peste tot, ca parca saracu` a avut numai melodia asta...

Cheers, amicilor! :)

Template by:

Free Blog Templates