August 26, 2008

Quick thinking!

Yes or no questions si nici macar nu clipi, doar raspunde-ti!

Apa plata? y/n.
Apropo Tv? y/n.
Prea mult alb? y/n.
Negativ? y/n.
Acasa? y/n.


Nu, nu m-ai inteles.
Am spus ca NICAIERI NU-I CA ACASA!!!
Iar albumul ... soon to be shared with the rest of us, humble mortals...
Pana atunci, click to download de la fratele nostru preferat, incapatanatul pol muzical, Nord.

August 25, 2008

Madly amoreux

playlist de om nesanatos:

Man United Hymn


Edith Piaf - Hymne a l'Amour


Brr... am vrut sa va spun asa ... ca tu poti sa iubesti in milioane de feluri, de fiecare data intr-un mod total diferit ... ca tu poti sa te indragostesti de obiectul pasiunii tale, un om sau, in fine, poate macar de tine insuti ... ca indiferent cum ai face-o, tu ai sa stii mereu ca esti mai mult decat un om atunci cand o faci ... si ca de fiecare data cand o faci, ceva sau cineva capata un plus de valoare ... asta, sa nu uiti niciodata, atunci cand iubesti, ajuti la valorificarea a ceva sau ... a cuiva.
Si mereu sa o faci pentru ca asta simti.
Si mereu sa spui si sa transmiti.

Avem atatea culori inchise in lume nu pentru ca suntem din ce in ce mai rai, ci pentru ca nu spunem ce simtim, ce dorim, ce vrem sa facem si sa fim pe pamantul asta, pentru ca lasam timpul sa treaca pe langa noi in loc sa-l traim bucata cu bucata; oricat de obositor ar fi, mai bine adormi zambind, decat sa stai treaz si sa gandesti la ce-ar fi fost daca...
Si mereu sa tii minte ce-a zis un om destept: saizeci de minute de gandire de orice fel produc zapaceala si nefericire... coroborat cu ce-am scris mai sus, treizeci de minute de placere, in schimb ... :)

Somn linistit va doresc.

Maaamiii, sherpishorii mufca?

Pai, sa vedem. It's been a while.

Am trecut printre niste discutii zilele astea, am zambit din nou multicel si am pus punct unei saptamani. Am luat o decizie si am incheiat o duminica asa cum trebuie.


Cam ... asa ceva. Cu un fir al gandurilor mai serpuit decat Transfagarasanul, va anunt ca am intrat iar intr-o pasa din aceea in care m-am enervat si m-am hotarat sa ma canalizez pe ceva cu adevarat important. Inca nu stiu daca am definitivat cum trebuie cum o sa fie toata chestia asta, dar sper sa am parte de liniste din anumite puncte de vedere, pentru a ma putea concentra si a reusi; atat de zgomotoasa am fost in ultimele luni incat am obosit si am uitat ca am ceva de facut in viata asta. Pentru ca merit.
Pana una-alta...
Fubor, ne bucuram ca-ti place Fuborg. Tu si antibioticul.
Fa-te bine! >:D<

Poza: winding road of my beliefs

August 20, 2008

20 August 2008

No shit, s-a uitat careva la 20:08 la ceas?
Haide maaaaah...

20.08.2008, ora 20:08 ... :)

Reminder!

Anul asta, sarbatoarea de 23 August de odiniori`se sarbatoreste altfel!

Am mai scris undeva asa:
" you worry too much. same as always. I care too much. sometimes."
Acest sometimes este acum. Va invit sa donati sange.
Va astept sambata, 23.08.2008, la ora 9.30, la Spring Time-ul de la Victoriei.

Doneaza sange!

August 19, 2008

La multi ani, M de Miez!!!

Ei, sa nu exageram. Atata doar ca acesta este blogul cu numarul 251.
La care se adauga cele 244 scrise pe Yahoo! 360.
Si multele pagini pe care voi nu o sa le vedeti niciodata. :)

Ma bucur ca blogul cu numarul 250 ce poarta eticheta MdeMiez pe suport Blogspot a fost ceva mai bataios. N-am stiut ce numar poarta, dar e bine ca am nimerit-o cu ceva scris si aruncat cu opinia, nu numai muzicat sau pozat.
Ma impinge un nene sa scriu. Un altul imi spune ca mi-am maturizat stilul, capatand odata cu chestia asta si o anumita doza de egoism, altcineva imi spune ca m-am schimbat, alt omuletz imi transmite ca parca nu mai scriu cu tot sufletul... Aveti dreptate, dragii mei. Din moment ce voi sunteti criticii mei si mi-am asumat chestia asta acum aproape 3 ani, sa stiti ca pretuiesc faptul ca imi comunicati. Iau in calcul ceea ce imi spuneti si ma ajut sa cresc, prin ochii, parerile si cuvintele voastre [iar asta in ciuda faptului ca in ochii celor ce nu ma cunosc suficient pot parea o egocentrista si un simbol al narcisismului :))]. E bine ca aceia din voi [pe care ii ascult] stiu sa se uite mai jos de coperti, coafura si subintelesurile de printre randuri, poze si muzici ... si faze. :)

Acestea fiind zise, sa va explic:

deschide = fa ceva, omule! gandeste, rumega, actioneaza, pune mana, uita-te in jur, asculta si invata. Reactioneaza!

free (2)
= fii fericit, omule cu suflet mic si negru. Uneori stiu ca meriti mai mult decat iti doresti! :)

Imprastieri de suflet = timpuri de melancolie si dor, bucati de gandire imprastiate, culese in zbor, aripi frante si zbor deasupra unui ... pom cu nuci. :)

Ing.
= enigmatica odisee, frumos Sisif al unei never ending story, suflet frumos, zburator si visator, analitic si nebun de legat!

lui
= old school love, multumesc celui ce stie sa aprecieze frumusetea si libertatea unei legaturi

minimalist = timpuri albastre, putina tristete, asezonate cu cateva lacrimi aruncate pe tastatura, nu-mi va placea niciodata sa stiu ca am de prea multe ori acest cuvant in subsolul blogurilor...

muzicutza = impart cu voi stari, pt ca asa stiu sa ma desfasor atunci cand nu am cuvinte suficiente. Linia melodica, versurile, actorii videoclipului, citeste-le pe toate cu atentie ...

Pink Floyd - High Hopes


poze = si mai stiu ceva. Gandeste in imagini, ia apoi cuvintele si descrie-le ce vezi si celorlalti. Iar daca mintea ta nu se poate opri din a-ti colora gandurile, fa si tu ca Man Ray, de exemplu. Fotografiaza. Mie-mi plac detaliile si lucrurile mici, imi iubesc setarea Macro si lumina care pica asa cum trebuie si ce iese ramane de vazut:



small = stii ce fac eu zi de zi? stii, ca doar iti povestesc aici... Miezuiesc! :)

STFU = nu vrei sa ajungi aici. Mai bine citesti si ma lasi in pace. Sau citesti si iti scuipi in san. Numai pt uz extern, pardon, EXTREM si la urgenta, cand dau p-afara. :)

A se utiliza cu moderatie,
a se zambi de fiecare data,
a se asculta cu bucatzele din suflet.
Al meu.
Cu fiecare ocazie.

August 13, 2008

Morala lupului din backstage

Acum 3 ani am fost la Stufstock pt prima oara.
Am stat 4 zile, cu 30 de mii in buzunar, am pus cortul pe plaja, in fata actualului Gulag, fostul Club A, parca.
Nu mai stiu daca am dormit, nu mai stiu cata lume am cunoscut, cat si ce am fumat si cat am baut, pe cine am parasit si cu cine m-am cuplat.
Stiu doar ca in alea 4 zile m-am simtit libera.
Muzica, prieteni, concediu, vacanta de vara, gandul la marea mea iubire, marea, si ea, tot iubirea mea, nisipul de peste tot, fumul si cuvintele care mi-au vajait prin creieri la un rasarit de soare, numerele de telefon adunate, ploaia din penultima seara, plimbarea pana aproape de bulgari, Bibi, baiatul cu porecla cu TZ mult, vodka aia cu suc de portocale, berea la 2 litri plimbata prin atatea maini. Eram cu totii liberi. Si ne-am intors fericiti.


Morala, pt ca vorbeam de ea, e ca lupul isi schimba parul, dar romanul scarba cu care face anumite lucruri, ba.

A inceput Stufstock 2008, dar va rog sa nu va duceti. Nu salvati nicio Vama, ci dati banii pe bilete si cineva ii incaseaza si p-orma cu ei salveaza o asociatie non-profit [siiiigur!] de la faliment [de ce apare cuvantul asta daca nu iese cu bani!? hmm!!!].
Ma inscrisesem ca voluntar pt Stuful de anul asta. M-au selectat pe baza CV-ului [wtf, ce fac oamenii astia, baza de date cu CV-uri de pustani hipioti?], m-au chemat la o intalnire cu mai multi [cititi pe site, nu va dau linkul, nu vreau]. M-am dus direct de la serviciu. Se pare ca fusta mea, sandalutele mele cu toc, machiajul meu office... nu le-au placut. Desi CV-ul meu suna shiny si ma pusesera pe un job mai important, imediat cum am ajuns o tanti m-a luat peste picior si mi-a vorbit ca unui copil de gradinita care nu intelege ca sandalele mele cu toc nu au loc pe nisipul din Vama. Nici macar n-am apucat sa deschid gura. Ma scuzati, muncesc intr-un loc respectabil si ma imbrac adecvat, n-am stiut ca nici macar in timpul liber si in afara tinutei business, oamenii ca mine nu au loc in Vama, pt simplul motiv ca de luni pana vineri, de la 9 la 6pm isi construiesc un viitor.
Screw you. Am vrut sa va fiu de ajutor, am vrut sa experimentez lumea voastra de pe interior si, da, am vrut sa vad artistii de aproape. Dar nu m-am asteptat sa ma lovesc de aroganta acolo unde credeam ca se utilizeaza cuvantul toleranta.

Nu m-am mai dus. Le-a dat inginerul un mail si le-a explicat ca e bolnav si ca nu mai mergem. Oricum, si eu sunt cam bolnava si trebuie sa stau departe de apa, praf si aer conditionat. Sunt intr-o ureche. Deci sa comentati mai TARE, VA ROG! :)

Moments of mine

Stii ce as merita in momentul asta? Un amarat de concert.

Guns n Roses - So Fine


That's all I need. Some silence, some more patience, just a little bit of everything, of anything, of nothing more.

PS: Wikipedia zice asa:
Patience (ˈpā-shənz) is the state of endurance under difficult circumstances. This can mean persevering in the face of delay or provocation without becoming annoyed or upset; or exhibiting forbearance when under strain, especially when faced with longer-term difficulties. It is also used to refer to the character trait of being steadfast. Antonyms include Hasty and Impetuous.

August 11, 2008

Dăşchide venele la fata!

Breeee, apel humanitar, manca-v-as venele voastre, ale` plini di sanjie!

Va asteptam la donare de sange, master Horia, mesio` Codrutz Traian Steguletzu si madmoazela eu, pe 23 August. Va tin de mana. Eu, ca baietii doneaza, e mai de treaba; grasilor! :)

Fii de treaba, spread the word!

PS: poti dona si la tine acasa, daca nu esti din Bucuresti :)

Simplicity will take it all!

Mie-mi plac lucrurile simple.

Nu stiu daca ma veti crede, dar iubesc simplitatea oamenilor complicati.
Imi plac ceasurile cu model elegant si simplu, imi plac trandafirii cu coada scurta, albi sau rosii, dar intr-o singura culoare sa fie.
Imi place sa ascult o melodie cu multa chitara si fara prea multe brizbrizuri pe langa.
Imi plac oamenii carora le place simplitatea. Secolul asta e si-asa prea rapid pentru noi, nu inteleg ce rost are sa grabim niste chestii si sa le alimentam prosteste cu complicatii.


Adevarul e ca am obosit. Nu mai am rabdare sa ascult cum te complici, nu mai am rabdare sa-ti explic cat de norocosi suntem ca suntem sanatosi, ca ne putem bucura de parinti, ce avem ce manca sau ca ne permitem macar un weekend pe luna sa plecam din Bucuresti.
Nu, nu mai am rabdare sa iti spun sa ma lasi sa respir. Am aproape 24 de ani. Nu imi fac eu planuri, fac altii pentru mine, asa mi s-a spus acum o saptamana.
Nu mai am rabdare pentru alti oameni, e momentul sa las pasiunea asta putin la o parte si sa ma tin de viata mea.

Si-asa ne complicam aiurea, cine sunt eu sa vin sa va pun scobitori in ochi, ca sa vi-i tineti deschisi?

August 10, 2008

Caldutze, abia scoase din cuptor!

Fiind duminica seara, sa fie ceva light!

Noile obsesii muzicale ale acestui timp:

Martina Topley Bird - Carnies


Dizzee Rascal & Calvin Harris - Dance Wiv Me


Snoop Dogg - My Medicine


via Coyote :)

si de la mine, citire, aaa, ascultare:

Ron Carroll - Walking Down The Street

[mi-a zis z0n3 ca prin Banbu Mamaia se da din acelea pe aceasta melodie. Te cred pe cuvant, tu pune visualurile acolo, ca eu nu calc sa ma conving ca ai dreptate:))]

Nada Surf - Hi Speed Soul

[obsession...]

O saptamana usoara, tuturor! :)

later edit PS: cateva cuvinte mi-au venit acum in creieri si m-am gandit sa vi le spun si voua. E vb despre singurul citat care mi-a atras atentia, ceva referitor la oameni, ceva ce am auzit mai demult si from time to time inca ma face sa gandesc mult de tot: "nimeni nu poate apara un om de el insusi". Now think about it, aveti o intreaga saptamana la dispozitie, starting... NOW!
Si mai e ceva, stiati ca puteti invata o pisica sa faca ce vrea ea? :)

August 09, 2008

Rasaritul Expirat ruleaza mai ceva ca shawormeria de la Dristor!

Pai... nu? Ce fel de bloggeritza sunt eu daca nu va informez constant asupra programului meu, extremely detailed? Bullshit. :))


Bine, nu va spun tot, dar saptamana trecuta am avut o experienta geniala. Am fost la concert Massive Attack? Am fost. Am avut o senzatie ciudata? Am avut. Am avut senzatia ca ar trebui sa trag ceva pe nas in timpul unei melodii... Ciudat. Mie-mi spuneti? Ce e mai ciudat este ca si inginerului meu i-a venit aceeasi chestie in cap si mi-a spus-o putin mai tarziu, pe la km 50 pe A2.

Massive Attack - Safe From Harm


Exact, dupa concert, am sters-o la mare... Am cules pe Leelee si pe Mireille si la 3 jumate imi sorbeam obisnuitul whiskey cu cola in El Comandante... Iar cand soarele s-a hotarat sa se deschida, noi eram 4 oameni zgribuliti pe un sac de dormit, ascultand muzica Expirata; am dormit in masina, pe plaja sau deloc, am mancat la Gulag, am ras ca dementii si am facut mistouri, Mireille a facut febra musculara la obraji de atata hlizeala, la 10 jumate seara eram acasa, obositi si fara bani, adormiti si fericiti... :)
A, in timp ce intram in Vama, la 3 jumate, am vazut o stea cum cadea fix pe centrul parbrizului, peste Vama, noi doi, in acelasi timp intorcandu-ne unul spre celalalt si spunand: "WOW! Ai vazut?!"

In fine, poze cu rasaritul, muzica si ... enjoy the rest of your summer! :)


PS: daca e prea cald, mergeti s-o lalaiti la Gulag... :)

August 05, 2008

Family gathering part 2

Pentru ca tot vorbiram de familie ... a venit si Ana Barosana printre noi!!!

Bine-ai venit, un birou intreg a mangaiat burtica lui mami pana sa ne zici tu "Oaa!" :)
Sa stii ca oamenii sunt de toate felurile, dar tu o sa fii un copil puternic, pentru ca mami tau asa stie sa fie, ar putea sa imblanzeasca si lei daca si-ar dori. Iar tu sa tii minte mereu ca prin zambete poti sa faci si sa repari multe, asa ca inarmeaza-te cu arma asta si nu te dezlipi niciodata de ea!
Uite, deocamdata, nenea Armstrong s-a decis sa iti spuna ceva...

Louis Armstrong - What A Wonderful World


Sa-ti traiasca, Ioana, sa fiti mandre si sanatoase!!!! :)

Family gathering

Scurt, vreau sa dorm.
Il mai stiti pe Norocel? :)


Ei bine, Norocel este un norocos plin de noroc, o sa aiba parte de un camin si niste prieteni pe masura: 4 pisici, o mama, un tata si un ... Miez. :)

Template by:

Free Blog Templates