December 28, 2007

Detalii insignifiante, sa mor

Of, ce draci am.



Elena lasa un comentariu fotografiei de mai sus:
"viata dubla... cu mintea poti face multe, dar niciodata nu vei fi multumita in dragoste :) "scrie" in palma".

Of, v-am zis ca amdraci? Chiar ne preocupa toate prescurtarile astea? Chiar nu observati ca am zapada in palme? Fotografia aia e facuta in luna Iulie, am si scris asta. Am o piatra din Lacul Balea si o bucata de zapada in palme, oare ne dam seama cat de incredibil e sa tii zapada in palme, cand in urma cu cateva ore lesinai de caldura in Bucuresti, la 6 dimineata?
Chiar ne intereseaza amanuntele astea? Chiar nu credem ca suntem stapanii propriului destin, ca noi construim absolut tot in jurul nostru, ca nu exista minuni, ca nu exista proptele in care sa ne rezemam viata? Hai ma copii, ce dracul.

Ma duc sa fac bagaje. Nu v-am zis, ma intorc pe 6.
Tschuss!

PS: Da Maria, nu mai sunt credincioasa. In discutii despre religie nu voi intra niciodata, been there si oamenii sunt capabili sa te linseze, asa ca nu am rabdare s-o iau de la capat. Nu-mi doresc sa ofensez pe nimeni cu asta, e alegerea mea si nu incerc sa o impun nimanui. E o atitudine mai sanatoasa decat a aceluia ce incearca sa imi insufle aceasta credinta cu lingura pe amigdale.
Da-ma in judecata, dar iubeste-ma in continuare! :)

To be or not to a-ti manji o bucata de piele

Ma gandeam foarte serios sa-mi patez pielea din nou.
Acuma...
Parerile sunt impartite:
Ce sa faci cu un tatuaj - asta mi s-a parut foarte tare, ce sa fac, ma gandeam sa-mi decupez pielea si s-o vand la negru cand oi valora ceva mai mult [lol, frate],
e periculos - hai sictir, am mai trecut o data prin asta si chiar mi-a placut : )),
o sa te plictisesti de el - nu mi-l fac pentru ca e la moda si nici nu o sa consider ca se demodeaza,
o sa ai probleme in societate din cauza lui - ho, nu mi-l fac pe fatza, iar pe celalalt aproape ca nici nu il stie lumea : )),
e dezgustator - draga, tusul intra in piele si pe urma nu mai are gust,
cand o sa ai copii ce-o sa le spui - pai "mama, pe spate am un paianjen pt ca m-am trezit intr-o dimineata din cauza unui telefon care imi spunea ca in schimbul banilor pe care mi-i cerea cu imprumut prietenul ei poate sa imi faca un tatuaj si am zis ok, iar pe zona X am un Y pt ca intr-o seara de decembrie mi s-a pus pata sa-mi mai fac unul" sau
ce exemplu le dai tu copiilor tai - "dragii mei, va zic ce mi-a zis tata cand aveam 12 ani, dupa ce am facut o boacana si nu stiam pe unde sa ma ascund: "nu fii bleaga, nu te cert, vreau sa fim prieteni. hai sa vorbim." faceti ce vreti, dar veniti sa consultati o parere inainte."

Acestea fiind zise, ma mai gandesc. Cine ma cunoaste macar putin stie ca in 80% din cazuri fac exact inversul a ceea ce mi se spune. Copil tampit. Dar o sa cer o parere si ma mai gandesc.

December 26, 2007

Muzica makes the world go prin-mprejur

Ati observat... fuck, nu stiu ce vreau sa scriu.
Ascult muzica de 2 ore si ceva, surfez netul la greu, ma uit la fotografii si citesc despre oameni. Mi-e somn. Nu stiu ce trebuia sa observati, ce imi doream sa fie observabil.
Azi am pierdut la Rummy si n-am avut chef sa termin un puzzle de 500 de piese cu castelul Bran. Am observat-o pe Daria cum sfasie hartia de cadouri si mi-am primit minunata imprimanta foto, minunatele chestii de pus pe USB, minunatul termos pe care mi l-am dorit de o groaza de vreme, minunatele chestii rosii de purtat pe acolo si alte chestii minunate.
N-am dat mesaje, nici n-am primit multe, probabil lumea a aflat ca m-am hotarat sa devin Grinch all the way si ca nu mai reactionez la chestii gen mass, important pentru mine e ca am reusit sa strang portia de ranjete pe care mi-o doream de la acei putini oameni pe care mi-i pastrez real close.
Nu, nici acum nu stiu ce trebuia sa observati, stiu doar ca in seara asta am mancat rodie, iar acum mi-e pofta de mancare chinezeasca si de sarmale, am un playlist ciudatel, format din Katie Melua si niste jazz din ala old school, cu shuffle-ul tronand vesel, as dormi si m-as juca cu noua imprimanta. Acum ma mai uit la cateva fotografii si o sterg la somn; o sterg pe Melua din lista, she's just not welcomed here tonight. :)

Sa nu uit... Am si eu un soi de cadou de Craciun pentru domniile voastre:

Fotograf: Michal Tokarczuk
Mai multe:
http://www.michaltokarczuk.com/
http://www.michaltokarczuk.com/journal/mosaic/

Fotograf: Marie Hochhaus
Mai multe:
http://www.fotocommunity.de/pc/pc/mypics/858974

Imi plac foarte mult, m-am gandit sa dau un share.
Enjoy! :)

Iar in momentul asta John Coltrane imi canta "Everytime We Say Goodbye", trimitandu-ma cu gandul la cafeneaua mult visata, pian, saxofon, fum ... eu port o palarie neagra, cu borul larg, o rochie de aceeasi culoare si desuuri rosii, beau pe mister Jack si fumez lent o tigare.
Somn de voie si vise de fum.

December 25, 2007

Sarbatorile de o viata

3, 2, 1, te nasti.
N-ai tu idee despre tacamurile cu care se feliaza viata.
Cresti, destul de incet, e drept, dar asta e sigur.
Ne facem maricuti, apoi e bine pt o perioada.
Libertate, tineretea parca e o betie fara batranete.
Ne echilibram.
Numaram descrescator, crestem, vedem ca e bine pt o perioada, ne bucuram de libertatea lor.
Apoi facem schimb de roluri.
Ne linistim si acum stim cu ce fel de tacam se degusta copilaria, adolescenta, tineretea, si maturitatea.
1, 2, 3 ... sshht.

O singura viata. In astea 10 idei, vedem, auzim, respiram, ne tinem de mana, admiram, indragim, ne indragostim, iubim, poate incercam sa uram, ascultam, avem rabdare, suntem buni, suntem rai, ne razbunam, tipam, plangem, cantam, citim, scriem, suntem de acord, ridicam tonul, argumentam. Paragraful asta e o continuare a ceva ce am scris in iunie. M-am lipit de aceleasi cuvinte, dar de atunci si pana acum ideile astea mi s-au intins in constient mai rau decat panza unui mult iubit paianjen. Niciodata nu avem prea mult timp la dispozitie. Niciodata nu putem avea un perfect timing pentru toate. Si intotdeauna ceva se pierde pe parcurs. Victime colaterale sau nu, cel mai greu o sa-ti vina sa pierzi oameni. Murim de tineri, chiar si la 65 de ani.
De Sarbatorile astea ... mergeti acasa.

December 24, 2007

Ajun de 25

In loc de urarile obisnuite, va invit sa donati cate ceva. Am o gramada de copii care ar merita o jucarie sau o hainuta. O sa incep eu, am saci de jucarii si inca un sac de haine pe care le dau din toata inima. Daca nu aveti copii mai amarati prin preajma voastra, atunci ma ofer sa ma intalnesc cu voi si sa le duc la destinatie.


Unkle - Inside

[o melodie care-mi creaza chills down my spine de fiecare data cand o ascult; o bucata din ea, pana gasesc originalul]



Zambeste. :)


December 23, 2007

SarbaStari fericite.

N-am mai fotografiat detalii de mult timp.

Am inceput sa ma focusez [asta cu focusatul e vorba preferata a prietenului L] pe detalii conversationale; minusculitati, de cele mai multe ori. Mi-am consumat energia pe maruntisuri si pe tampenii, pe unele transformandu-le in minunate focuri de tabara. Recunosc, I always enjoy a good fight, mi se pare ca imi exersez puterea de argumentare cu ocazia asta, dar nu realizez intotdeauna ce implicatii au aceste focuri si cate colturi ard in jurul lor.
Imi este dor sa fac fotografii, sa fac zeci de fotografii unei singure flori, doar pt ca are un mov aparte. Mi-e dor de ciocolata calda bauta cu Andrei in preajma Craciunului. Anul asta vom respecta traditia, mai ales pt ca am de dus la indeplinire un troc, trebuie sa ii dau panatalonii lui 50 inapoi. :)
Dar nu asta voiam sa scriu aici. Voiam sa va spun ca sunt melancolica si ca lucrurile astea lumesti nu sunt pentru sufletul meu. Daca va spun ca nu imi place sa fac curatenie o sa intelegeti ca sunt lenesa. Eu o sa spun ca prefer sa scriu sau sa citesc ceva. Daca nu imi place mania cumparaturilor, de orice fel - nu numai cea din preajma sarbatorilor, nu ma pricepeti ca pe o salbatica ... o sa va spun ca prefer sa merg cu picioarele goale prin iarba. Daca va spun ca lumea asta nu e pt mine ... va spun asta pt ca sunt naiva si desi mi-o iau des eu voi continua sa cred in naivitatea mea.
Si nu mai sunt un copil, asta imi este problema, asta mi-o reproseaza de la un timp. Imi spune ca gandesc ca si cum as avea 30 de ani, iar eu ma simt prinsa intre realitatile astea. Si totusi, am frici si temeri pentru ca intotdeauna constientizez prea mult si nu stiu sa renunt la realitate sub nicio forma. Dar imi doresc sa fiu in afara ei. Deci, poate de aici e paradoxul asta naiv.

Voua va urez Sarbatori fericite. Stati de vorba cu parintii, ciocniti cu prietenii, mancati o mancare gatita, dati un telefon unui om de care nu v-ati amintit de mult timp.

December 22, 2007

Ca de iarna, asa

Am facut doi ani, deci.

Nu numai ca intentioneaza sa ma omoare, dar ca o face intr-un mod chiar gen caz de Sherlock nu v-am zis.
Prima tentativa a avut-o acum doua luni.
Niciunul dintre noi nu se astepta sa depaseasca alaturi de celalalt pragul psihologic de trei luni. Sau p-ala de 6 luni. Sau primul an. Ei, sa dea dracii, vorba `ceea din popor, uite ca ne apropiam vertiginos de doi ani.
Astfel ca, smecherul, intr-o zi mi l-a adus pe Pufu`. Pufu` este un amarastean de urs din plus, foarte moale si foarte bej [alb-galbui, ca-n reclama].
Avem noi ceva cu ursii polari, ne-am cuplat iarna, in fine, la prima intalnire a dat prima ninsoare din iarna respectiva, cu fulgi mari ca-n povesti, iar noi am inghetat ca doi... mmm, nu mai zic... :), am parasit barul Jos Palaria unde ne-am baut primul Prigat impreuna, eu echipata cu bocanci si caciula, el in adidasi din piele intoarsa, freza de fitze si geaca subtire, doar venise cu masina, gagiu`. Eu nu. :) Eu intarziasem 20 de minute si pe urma tot el a venit si m-a cules de pe undeva, apoi am ras la semafor la Universitate intr-un mod ciudat si a crezut ca m-am inecat. Funny, cute, but strange first impression. :))
In fine, uneori mai intind mana pe noptiera dupa Pufu`. Mai e frig, ma mai uit la un film, sa tin si eu ceva in brate cand mi-o da melancolia-n frunte, in fine.
Pufu` lasa par mai rau decat Mishu-the-6-kile[a slabit :D]-motan-of-mine. M-am inecat intr-o noapte de-am crezut ca mor. Bad, bad, BAD Pufu`.
Acum cateva zile m-am plans de aceasta chestie. Ce-am primit eu ieri? Un PUFU`. Il scriu cu majuscule pt ca e MARE, frate. Un PUFU` mi-a adus. Poate nu ma mai rateaza urmatorul fir de par pe care il lasa. :))
Si daca se gandea cineva ca asta nu e mare lucru... ei bine, azi m-a dus la munte si mi-am dogit pe dumnealui, si anume, fundul. La ski, frate. Bad, bad, BAD Cosmin.

Multumesc, frate Urs. :)

Concediu de odihna - sa mori tu! : ))

Doamne[lor], ce zile. Domnilor, ce zile.

Ieri si azi am fost in concediu. Teoretic. Practic, la sfarsitul acestor doua zile sunt mai obosita decat daca munceam 9-10 ore pe zi. :)

Aseara am iesit sa celebram cu la multi ani [si multa tequila] pe fratele Eve, fata Eve, in fine, dar la cate macchiato [a se citi tequila] am baut, zice lumea ca din "frate Eve" n-am scos-o [din nou, a se citi tequila multa]. Astfel ca [in urma shoturilor de tequila], am ... am ... am cantat, frate. Da frate, pentru ca n-am mai dat prin Cafeneaua Actorilor de atat timp, cred ca era si cazul sa ma fac de ras la un karaoke mic. I love karaoke. But i suck when it comes to singing. :)) Sau, pot sa spun ca pot sa cant asa cum stiu sa desenez. E perfect, I suck at that, too. :)) In fine, traiasca metrul de tequila, fratii Ade si Adrian, Eve si al ei Paul si Ursu` meu, astfel ca am avut o seara simpatica. Trai-ne-ar femeia cu voce de Alicia Keys, te astept sa ne canti si la pian, fratele nostru, Eve. :)
[mama cat am baut :))]

Azi am facut doi ani. Iti multumesc. :)

Ieri si azi am fost la cumparaturi.
Sunt eu Grinch, nasoala si rasfatata, asa, dar sa stiti ca sunt foarte moale cand vine vorba de castigat zambete. Trebuie sa recunoasteti ca nimic nu se compara cu ranjetul unui om care desface cadouri. Asa cum nimic nu se compara cu ranjetul meu atunci cand gasesc ceva funky si trebuie, dar TREBUIE sa fie cumparat, parca ar avea numele cuiva sculptat in el, e pacat sa-l ocolesti. :D
Anul trecut am impachetat 56 de cadouri pt maxim 12 sau 13 oameni, chestii mai mici, mai mari, simbolice sau utile, sosete sau halbe de bere, oua kinder [aratau ca niste bomboane mari, ca de neam prost, asa cum le-am impachetat eu :))], etc.
Cert e ca de la anul ma apuc de cumparat numai chestii in cutii de forme geometrice normale. Adica paralelipipedice sau cubice, altfel toata lumea o sa creada ca daruiesc extraterestri impachetati; si cu fundita! :)))
Eh, anul asta am schimbat putin placa, adica in luna ianuarie nu voi mai avea cu ce sa traiesc, dar noi sa fim sanatosi, o sa-mi comand in pauza de masa inca o portie de ranjete. :))

Si pentru ca there's no place like home, azi am trecut si pe la birou, a trebuit sa ne vedem, se imparteau cadourile, stiti voi, modelul corporatist de a trage biletel si a te chinui sa ii iei respectivului biletel un cadou. Ei bine, I enjoyed it, am vazut ranjete si am ranjit la randul meu. Eu am primit-o pe Zenobia lui Gellu Naum. Iar de la un alt om jmen am primit o bancnota de 1 dolar, un dolar norocos, zice-se.

Multumesc companiilor producatoare de chestii jmen, celui din mansarda mintii mele, care m-a mai oprit de la alte cheltuieli si mi-a lasat banii pe cont, oamenilor care au avut rabdare sa mearga cu mine - pt ca ma enervez, nu-mi place sa merg la cumparaturi si daca merg sa-ti iau cadou poti sa fii sigur ca in momentele alea te urasc din tot sufletelul meu asta mic si negru! :))

Si mai multumesc ranjitzilor din jurul sufletului meu.
Pentru ca meritati. :)

December 20, 2007

Starile mele de Guns

Lucrurile frumoase stau asezate in palmele celor ce le creaza. Ideea cum ca frumusetea e trecatoare nu e nimic mai mult decat simpla umbra a unui gand mincinos.
Ascult de minute bune "So fine" a gagiilor de la Guns. Ati ghicit. Am stare de Guns, am stare melancolica, trista sau hmm.
Ei bine, n-ati ghicit. :) Am stare de Guns pentru ca mai devreme am stat 2 ore cu tata in fata televizorului si-am comentat politica. Evident, eu nu ma pricep la asta prea tare, singurul ziar pe care reusesc sa-l mai citesc cat de cat e ZF-ul, iar asta se datoreaza faptului ca imi vine newsletterul pe mailul de la munca. Dar imi place sa-l ascult si sa ma uit cu el la stiri, sa bem Cola si sa o auzim pe mama cum ne spune sa vorbim mai incet - ca doar ne mai si aprindem in cursul discutiilor. Azi am discutat cazul Orban, un mare fâs, anyway. In timpul asta i-am trimis prin bluetooth toata muzica rock, rock'n'roll si jazz pe care o aveam pe telefon, iar acum sta vesel cu o casca in ureche, se uita la politica si asculta muzica. :))
Iar lucrurile frumoase stau in palmele mele datorita unor momente marunte cum a fost asta de azi. Simteam nevoia, la ce zi am avut, chiar am simtit nevoia sa-mi las alte ganduri la o parte si sa ma bucur de ei. Am stare de Guns pentru ca merit.

Am concediu, 2 zile, dar suficiente.
Pentru ca vine Craciunul, va urez sa aveti si voi parte de stari de Guns.
Mint, nu va urez.

Va urez sa aveti pur si simplu, nu pt ca vine Craciunul. :)

December 17, 2007

Poate sa ii pese

Melodia zilei: Diana Krall - Devil May Care. Multumesc lui z0n3 pentru descoperirea incantatoarei tanti Krall, acum ceva ani. She still brushes my soul wisely. :)

Vreau sa fac nimic. Se spune despre Balante ca sunt oameni activi de felul lor, dar ca daca ajung sa pice intr-o criza de lene, apai ... sa te tii, nici cu macaraua nu-i mai iei de-acolo. True, true. Innebunesc daca nu fac nimic, nu-mi place sa dorm pentru ca mi se pare ca pierd timpul, nu plec de la birou sa beau apa pt ca uit ca mi-e sete si vreau sa termin mai repede ce am de facut, cu cat am mai multe telefoane de dat, pai ... cu atat mai bine, etc.
E, uite ca acuma mi-e lene. :) Astept sarbatorile cu o lene incantatoare in vene, voi avea 2 zile de concediu saptamana asta, in care voi vrea sa nu fac nimic alergator, nimic neplacut , in care voi freca draga menta si voi da cadou(ri). Da, si nu ma refer la Craciun.
Sa crestem mesteri mari! Maine pe la 10 seara ma duc in Laptarie la o piesa de teatru si-un ceva de baut, doar eu si fata Andreea [daca o sa mai fiu in stare de ceva, azi la 5 deja ma luase somnul : ))].



Oricum, the devil may care.
:)

December 15, 2007

Cu masca, trebuie! : )

Christmas party, deci. Christmas - costumes - party. :)

Putine costume, din pacate: o bucata de Bob Marley, o Alanis Morissette, o vaduva neagra, o mireasa vesela, o Rihanna - fara umbrelă-elă-elă, etc.
Ce bine ca exista 50 Cent, animatoarele lui, Anna si Vanessa si a domniilor voastre... Madonna. Pics mai jos, autografele ... lol. :))


That fabulous couple: Madonna and the camera.


Partners in [work and] crime: Anna, 50 Cent and Vanessa.


Singing smth to the delirious fan[s]. =))


The People magazine reveals that the famous rapper 50 Cent has recently decided to soften up his style. Rumours say he approached Madonna for a featuring!!!


Caught in the act!!! Following the recent rumours of a Madonna-50 Cent featuring, Vanessa - the transvestite lover of the rapper - declared that Madonna will die for touching her/his piece of the rap world!!!

After a long conversation and a good start of a juicy cat fight, the diva Madonna and Vanessa-the-transvestite decided to carry on with their lives and get back in the bank's office.
[rumours state that this was also caused by the fact that 50 went home to his beautiful girlfriend and so, the one and a half women were pushed to share the cab back home :))]

Si toti vom munci fericiti pana la adanci tinereti. :)
Sa citez un clasic in continua devenire: "Muncim ca disperatii, trebuie sa ne mai si distram!" Amin, frate Vanessa. :)

December 13, 2007

Ninge, si?

Da ma, a nins.
Grumpy Monkey cum ma stiti ... mie ninsoarea asta mi-a murdarit blugii si mi-a stricat haina.
Dar mi-a creat un mare zambet pe moaca : )

El a visat ceva si acum ne cracanam de ras la povestirea acestui vis.
As mai scrie, dar ma doare capul. Imi pare rau...

PS: asta e primul blog cu 3 tagguri, chiar am cate putin din toate...

Later edit: muzica asta nu-mi mai place. ma innebuneste. as dansa, as fredona, as tine ritmul incontinuu, o detest, mi-e rau si nu o pot asculta, imi plezneste capul. o sa stau odata fara sa iau pastile, o sa incerc sa scriu asa, prin migrena asta nenorocita, o sa fac un experiment cu mintea asta care ma doare si ma urca pe toti peretii de atatea lacrimi. probabil ca as spune ca va urasc pe toti, desi niciodata nu simt asta, mi-as pierde controlul si as spune lucruri pe care nu le cunosc, nu reusesc sa le simt, nu-mi pare rau, dar in momentul asta imi vine sa plang, vreau sa scriu, chiar aveam o idee cand am ajuns acasa, dar sunetul tastelor ma doare pana in ultima bucata de creier, continui sa tastez aiurea, nu inteleg de ce ma chinui asa, de ce nu pot sa dorm, de ce nu incetez, de ce muzica e zgomot, de ce radiatorul parca decoleaza, veioza da prea multa lumina, tata tuseste prea tare, masina care tocmai a parcat in fata geamului meu va avea portiera trantita foarte tare, perna pe care m-am asezat mai devreme se incalzeste prea repede, sevraj.............

Come on, you Reds!

Magnetzi.
All mine.
:D

Astept petrecerea de vineri. Rochie si vesta din piele, ambele negre, pantofi si geanta rosii-grena, peruca blonda, programare la machiaj si manichiura. Fitzele included. Rasfatz. Yey :)

December 11, 2007

Multumesc.




Pt trafic si aprecieri, comentarii publicate si comentarii date drept private message.
Sa va faceti mesteri mari. :)

Pana una, alta, o bucata de libertate cu rasarit de soare si un aparat foto reflectat in geamul de tren, totul ambalat frumos intr-o fotografie furata de pe malul Mediteranei barceloneze de catre prietenul L.
Melodia potrivita: Depeche Mode - Enjoy the Silence

December 10, 2007

Inca un sfarsit (Aici nu sunt straini...)

Salutare.
Un sfarsit. Da. De saptamana. Plina. Alergatoare. Facatoare de bine. Constructoare de suflet.

Am lipsit. Am obosit. As scrie mereu. Dar mai bine ma duc sa fac dus si sa dorm 15 minute in plus.
V-as agata niste poze aici, dar n-am s-o fac. Sunt niste poze cu colegii mei, intr-o postura de zi de sambata. Ieri am mai avut un team building, al doilea pe care il organizez de cand lucrez aici. Si mi-a(u) placut. A iesit bine; sunt oameni de treaba, iar m-am indragostit. Sunt oameni frumosi.
De aceea, Mihai, nu vreau sa quit. Imi place. Plus ca daca incep ceva nici nu-mi da prin cap sa nu-l duc la capat. Deci nu, nu quit.
De maine ma trezesc pe Salvation al celor de la Cranberries. Nu se mai poate, Ketto-ul lui Bonobo e prea linistit si deja m-am obisnuit sa-l visez in timp ce abuzez de Snooze.
Somn usor, saptamana jmen!

Aici nu sunt straini ... sunt prieteni pe care inca nu i-ai cunoscut.

December 06, 2007

The Grinch says hi.

nu-mi plac sarbatorile. nu-mi MAI plac sarbatorile.
cat de curand preconizez ca ma voi transforma intr-un mare grinch.
nu-mi place rahatul ala de brad de la unirea, nu-mi place sclipiciul de pe podeaua magazinelor de cadouri, nu-mi plac stereotipurile si kitch-urile din magazine sau de pe tarabele insirate cu zecile pe strada, nu-mi plac oamenii care se inghesuie cu gentile si cu gecile in mana sa ia ultima cana cu prenumele X care e situata taman pe ultimul raft, nu-mi plac corporatistii care dupa ora 7 umplu centrele comerciale pe ultima suta de metri, nu-mi place ca am ajuns si eu sa fac asta,
nu inteleg de ce am transformat totul intr-un mare eveniment comercial.
de Mos Nicolae eram obisnuita sa primesc sosete groase, chiloti de bumbac, manusi, portocale si ciocolata si era perfect, acum trebuie sa stau sa caut cadou de fitze pt X, Y, Z, T, N persoane, la ora 8 seara prin Unirea, pe ultima suta de metri... vreau sa dau cadouri cu schepsis, detest sa cumpar ceva doar pt ca trebuie,
ma enerveaza ca ai si tu dreptate cand spui ca ne simtim mai buni si facem lucruri bune doar in preajma unor evenimente de genul asta,
mi-e sila de sarbatorile de iarna cu cel mai mare drag.

December 05, 2007

TREBUIE!!!!

Deci ma bag in pat. Mai las putin winampul sa-mi faca portia de rasfat, dar am uitat ca am toata muzica bagata si un mare shuffle are de gand sa amestece genurile si sa faca o mare varza din rasfatul meu. Se termina bucata de melodie jmen si dau sa ma dau jos din pat, cu gandul sa inchid, cine stie ce ciudatenie imi mai intra [am ascultat Bjork o data, fix cand adormeam, am visat numai tampenii in noaptea aia si nu mai vreau :))], zic.

Veronicaaaa, fata buuuna... M-am topit. :)

Saptamana viitoare avem petrecerea cu oamenii din Bucuresti, avem si tema, trebuie sa ne costumam in starul muzical preferat al copilariei. Pot sa ma imbrac in Margareta Paslaru? :) Filmul ala e de departe cel mai frumos film pe care l-am vazut in perioada aia, sa nu mai zic de melodie, pe care o stiam din tot sufletul si uite, inca imi mai trezeste zambete...

Ma bag in pat, TREBUIA! :)

December 04, 2007

Hummingbird

Hummingbird este un program in care mai lucrez din cand in cand, dar asta n-are nicio relevanta aici. Pur si simplu suna bine, de aia am folosit ca titlu.

Zilele astea muncesc intens, ma gandesc la cadouri cu schepsis, caut idei pt noi proiecte, personale sau nu, vorbesc cu oameni diferiti, ma ciondanesc pt chestii de suflet, am vorbit de casatorie in urma vizionarii unui film ales pe moment in fata cinematografului - "cat dureaza o casnicie?" ii zice filmului, suge :) - notgonnahappensoondudes - da.
Acestea fiind zise, I will be out of office, vorba Outlook-ului, pt cateva zile. Probabi ca o sa dorm. Probabil ca nu ma voi putea abtine si voi scrie cat de curand. Am mai zis asta azi, nu-mi mai fac planuri ever, las lucrurile sa curga, in felul asta pot sa evit dezamagiri si ma bucur de fiecare moment in parte. Pentru ca merita(m). :)

Pan-atunci, cheers!

December 02, 2007

Every breath you take imi ia mie aerul

I AM VOICELESS, asa cum am prezis intr-un post anterior.
Sa vad eu cum raspund clientilor maine la telefon, cand azi am salutat-o pe mama de 3 ori pana a venit femeia langa mine si mi-a zis ca trebuia sa-i raspund la salut! Smecher :))

Da, de cand am scris postul despre voci am dat iama in folderul cu muzica veche si "bluzuri", in ideea de a ma rasfata cu voci frumoase. Frumos. <3 [e o inima asta, lasa capul pe umarul drept si citeste-o din pozitia asta:))]

Vineri seara am avut petrecere cu colegii din sucursala si cu alti cativa din alte departamente ale bancii, cu care lucram destul de mult. A fost ceva, unii dintre noi chiar au incheiat petrecerea cu un gratar la 5 dimineata. Simpatic. :)

Ieri am avut doua sesiuni de shopping - pt ca mie-mi si place al dracului de mult sa bezmeticesc prin magazine, PFF! - dar care s-au lasat cu cadouri dragute. Dintr-o nefericire acuta, pe a doua am prins-o in timpul cretinitatii si isteriei generale organizate in jurul cacatului aluia de brad de la Unirea. Doamne, ce kitsch. Initial am iesit pana la farmacia de langa Gogoasa Infuriata, la mine la Budapesta n-aveau buline de gat si pe urma ne-a venit ideea creata de-a merge pana la aia de la Unirea. MARE PROSTIE. Deci, n-am vazut IN VIATA MEA atata lume la Unirea. Am facut de la Gogoasa pana in Uimirea cam juma` de ora.
Si ce e mai trist, se calca lumea in picioare sa-l vada. Fratilor, oameni buni, BAH, VOI NU SUNTETI INTREGI??? OMFG, people!!! Vorba fratelui Cip: "Hai la bradutz sa-ti pierzi copilu`, nu fii fra`er!" Eu ma bucur ca am mers prin intersectia de la Unirea pe strada, de cand imi doresc sa trec p-acolo. Urmeaza sa traversez ilegal prin Piata Victoriei, pt ca mi-am adus aminte ca la Universitate am mers pe sosea la un meci victorios din vremile bune ale Stelutzei, iar la Romana nush, parca n-are suficient farmec.

Cu alte cuvinte, fu un weekend jmen. Inca nu s-a terminat, pt ca ma duc la concert la Rappace. Nu i-am mai vazut de o groaza de timp, ma duc sa vad ce mai fac. :)

Template by:

Free Blog Templates